18 / 05 / 2024

Antalya Gömbe asfaltlama çalışmaları

Antalya Gömbe asfaltlama çalışmaları

Antalya’nın bütün ilçelerindeki grup yollarında sıcak asfalt çalışması yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında da hızını kesmeden sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Lüks konut projesi Antalya gündeminde! Kira bedelleri 300 bin TL, satılık fiyatları 100 milyon TL'ye kadar yükseliyor!

Antalya'da bir vatandaş, sosyal medya hesabından şehirdeki lüks residence dairelerin fiyatlarını açıklayarak kiraların 300 bin liraya kadar yükseldiğini belirtti.

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022 merak ediliyor. Sur Yapı Antalya'da güncel fiyatlar ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022...

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 

Antalya'da 14.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Güneş Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 242 bin TL olarak belirlendi.

Kaç Gömbe'de panayır alanının inşaatı başlıyor!

Antalya'nın Kaş ilçesinin yayla merkezi olan Gömbe Mahallesi'nde yapılması planlanan panayır alanı projesinde inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Antalya Güzeloba'da barakalar için imar affı istendi!

Antalya'nın Güzeloba Mahallesi’nde 3 bin metrekare arazi üzerinde bulunan 10’ar metrekarelik 2 barakaya, ‘İmar Barışı’ uygulaması kapsamında ‘yapı kayıt belgesi’ verildi. Bölge halkı ise başvuru sahibini şikayet etti.

Antalya Güzeloba'da 7 milyon TL'ye icradan satılık dubleks daire!

Antalya 1. İcra ve İflas Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi'nde 3428 ada, 05 parselde yer alan dubleks daireyi 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

İstanbul Antalya otoyolu projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Antalya otoyolu projesinin Kütahya il sınırları içerisinde geçeceği mevki TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Antalya Gömbe asfaltlama çalışmaları Haberi

Antalya Gömbe asfaltlama çalışmaları


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri yol bakım onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan yeni sıcak asfalt ve satih asfalt çalışması ile vatandaşların yüzü gülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya’nın en kalabalık yaylalarından biri olan Kaş’ın Gömbe Mahallesi’nin yollarını geçtiğimiz günlerde 5 kilometrelik kısmını sıcak asfalt ile kaplamıştı. Yolun geri kalan 3 kilometrelik kısmında ise sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, görevlilerden bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledi. 

KONFORLU ULAŞIM

Yaz aylarında yaklaşık 15 bin ve 20 bin arasında değişen nüfusuyla yayla turizminin merkezi olan Gömbe’ye ulaşım, yollarının sıcak asfaltla kaplanmasıyla kolay ve konforlu bir hale geldi. Doğal güzelliğiyle vatandaşların Gömbe’ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade...