03 / 05 / 2024

Antalya İzmir yolunda heyelan

Antalya İzmir yolunda heyelan

Antalya 'nın Korkuteli ilçesi Tahtalıbeli mevkisindeki heyelan nedeniyle Antalya - İzmir karayolu trafiğe kapatıldı. Antalya - İzmir karayolunda teknik inceleme başlatıldı.

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

11 il için flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul, Antalya, İzmir, Manisa, Trabzon, Balıkesir, Kütahya, Muğla, Mersin, Sivas, ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir ve Antalya'da 36 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Antalya Döşemealtı Belediyesi 36 adet arsayı satışa sunuyor. Peki İzmir ve Antalya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Ev fiyatları en fazla hangi ilde arttı? Yabancıların en çok ilgilendiği il hangisi? Çok şaşıracaksınız!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerde ev fiyatları metrekare başına ne kadar arttı? En popüler iller hangileri oldu? İşte yanıtlar…

İstanbul'daki konut fiyatları Miami ve Liverpool ile yarışıyor! Konut metrekare fiyatı yüzde 226 arttı!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerin taşı toprağı altın hale geldi. Bu şehirlerdeki konutların fiyatları dünya metropolleri ile yarışır oldu. İşte ayrıntılar...

İzmir ve Antalya'da konut fiyatları rekora koşuyor!

Emlakjet, Jetsat hizmetini İzmir ve Antalya'da da hayata geçirdi. Emlakjet tarafından hazırlanan verilere göre; İzmir'de pandemi sürecinde konut talebi 2 kattan fazla artarken, Antalya'da da konut fiyatları rekora koşuyor.

Antalya ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Antalya ve İzmir'deki bazı taşınmazları özelleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekibi hasar tespiti için İzmir’de! 

İzmir'de meydana gelen depremin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 12 kişilik ekip, İzmir'de 700 binada hasar tespit incelemesi gerçekleştirdi. 

Antalya Muratpaşa'daki 206 riskli bina tehlike saçıyor!

İzmir, depremde kaybettiği canlara ağlıyor. Antalya ise tedirgin ve risk altında. Muratpaşa ilçesinde son 2 yılda 206 riskli bina tespit edildi. Ancak hiç bir önlem alınmadan yaşam devam ediyor.

Kayseri Mutfağı 10 yeni şube açacak!

Kayseri Mutfağı 2020’de başta İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 10 tane şube açmayı planlıyor…

Kaçakta sıra Antalya ve İzmir'de!

Kaçak yapılara geçit vermeyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla’dan sonra Antalya ve İzmir’e odaklandı. Bakanlık, Antalya’da Kaş, Kalkan, Adrasan, İzmir’de Çeşme ve Urla mercek altına alacak.

Antalya İzmir yolunda heyelan Haberi

Antalya İzmir yolunda heyelan

Antalya'nın Korkuteli ilçesindeki heyelan nedeniyle trafiğe kapanan Antalya-İzmir karayolunda teknik inceleme başlatıldı. 


Karayolları 13. Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Kavak, Tahtalıbeli mevkisinde son günlerdeki aşırı yağış nedeniyle toprak zemininde bir hareketlilik olduğunu, bu doğrultuda heyelan meydana geldiğini söyledi.  


Karayolları ekiplerinin gece saatlerinden itibaren bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Kavak, "Heyelan, inşaat halindeki yolda oluştu. İlgili arkadaşlarımız bölgede topraktaki hareketliliği inceliyor, teknik açıdan çalışmalarını sürdürüyor. Tespitler tamamlandıktan sonra onarım çalışmaları başlayacak" dedi.  


Ulaşımın aksamaması için kontrollü bir şekilde eski Antalya-Korkuteli yolundan sağlandığını dile getiren Kavak, yolun onarım çalışmaları tamamlandığı takdirde trafiğe açılabileceğini ifade etti. 


Yalçın Kavak, yolun trafiğe ne zaman açılacağı konusunda ise net bilgi verilemeyeceğini...