05 / 05 / 2024

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

AKSU Belediyesi'ni ziyaret eden Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, hastane müjdesi verdi. 300 yataklı devlet hastanesinin yapım kararı Resmi Gazete'de verildi.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

 Kamu hastaneleri yüzlerce yeni personel alacak! İş arıyorsanız mutlaka göz atın, son 5 gün…

İki kamu hastanesinde açılan iş ilanlarıyla  farklı birimlerinde ve pozisyonlarda 468 yeni personel alınacak. İş arıyorsanız başvuru tarihlerini aman kaçırmayın, ay sonuna kadar süresi var.

Kamu hastaneleri acil eleman arayışında! 893 personelin alımı yapılacak! Bugün başvurun yarın işiniz olsun!

Kamu hastanelerinde çalışmak isteyenlere müjde. Dört hastane de 893 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

Son iki yılda açılan kamu hastaneleri meclis gündeminde!

Son iki yılda açılan kamu hastanesi, özel hastane ve eczane sayısı ile yapılan tedaviler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Antalya Büyükşehir esnafın kira talebini reddetti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın işyeri kirasının kamu tarafından ödenmesi çağrısı yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu çağrıya rağmen kiracısı esnafın ‘kira almayın’ talebini reddetti.

İş Bankası Grubu'ndan kamu hastanelerine 10 milyon lira kaynak!

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek amacıyla Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere 10 milyon liralık kaynak ayıracak.

Şehir hastaneleri için 7.6 milyar kira ve hizmet bedeli ödendi!

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, şehir hastaneleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşoğlu, "Şehir hastaneleri kamu adını kullanarak küresel sermayeye yeni ve büyük bir kaynak aktarmanın aracı olarak kullanılmaktadır" dedi...

Antalya'da 967 toplanma alanı var!

AFAD Başkanlığı Antalya Müdürü Fevzi Timur, Antalya'da 577'si park, 94'ü spor salonu, 70'i pazar yeri, 26'sı otopark, 176'sı okul ve kamu alanı, 24 de diğer alan olmak üzere 967 toplanma alanı olduğunu açıkladı.

Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin hizmete açılacak 10’uncu şehir hastanesi Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi. Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve beraberindeki heyet hastanede incelemelerde bulundu.

Atılgan Sert: Kamu müteahhitleri zor durumda!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, "Düzenlemelerle batma riski taşıyan kamu müteahhitlerinin kurtarılmasını ülkemiz ekonomisi ve istihdam gücü menfaati açısından yetkililerden arz ediyoruz" diye konuştu.

Antalya'da inşaat zamanı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da yaz dönemindeki inşaat yasağını hatırlattı. Karaloğlu, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ilkbahar ve sonbahar dönemlerini bu açıdan iyi değerlendirmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak!

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Haberi

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

300 yataklı devlet hastanesi yapımı kararının Resmi Gazete'de yayınlandğını belirten Yılmaz, "160 dönüm alan üzerine yapılacak olan hastane sadece Aksu'ya değil bölgeye hizmet verecek. Hastenede 3 bin kzişi çalışacak" dedi. Yılmaz, müjdeyi Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kara ile Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i ziyareti sırasında verdi.



Sabah...