06 / 05 / 2024

Antalya katma değeri

Antalya katma değeri

KONYSİAD’ın konuğu olan Başkan Türel, Antalya’nın katma değerini yükselteceklerini söyledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel KONYSİAD'ın düzenlediği toplantıda göreve geldiği günden bu yana yaptığı ve yapacağı hizmet ve yatırımları anlattı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın değeri 16 milyar 378 milyon TL oldu: 6 ayda 3.7 milyar TL değerlendi!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın 6 ayda 3 milyar 790 milyon 483 bin TL değerlendi. İşte Sur Tatil Evleri ile ilgili detaylar ve projenin piyasa değeri...

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Halk GYO Antalya Arsalar'ının 2023 yıl sonu değeri yaklaşık 600 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri belli oldu.

Martı Myra Otel'in değeri 4.6 milyon TL'ye ulaştı! 

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değeri belli oldu. İşte o rakam...

Çelik sektöründe katma değeri yüksek ürünler ihraç edilecek!

Çelik sektörünü buluşturan en büyük organizasyonlardan biri olan SteelOrbis 2023 Güz Konferansı ve 89’ncu IREPAS toplantısı, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) iş birliği ile İstanbul'da düzenlendi. ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, çelikte katma değeri yüksek ürünlerin ihraç edileceğini söyledi.

Halk GYO'nun Antalya'daki arsalarının toplam değeri 484.2 milyon TL'ye yaklaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri 484 milyon 165 bin TL oldu.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parselinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "Antalya Aksu'da yer alan bir adet taşınmazın Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Antalya Aksu değeri ne oldu? İşte detaylar...

Torunlar GYO'nun Antalya Arsalar'ı değeri ne kadar?

Torunlar GYO, Antalya Arsalar'ın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Özak GYO Demre arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO'nun Antalya ili, Demre ilçesi, Büyükkum Mahallesi, Çamlık Caddesi 194 ada 338 parselde yer alan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Özak GYO Demre arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'ya ait Antalya Aksu'daki 6 adet parselin KDV hariç toplam değeri 280 milyon 423 bin 120 TL, KDV dahil toplam değeri ise 330 milyon 899 bin 282 TL olarak belirlendi. 

Antalya’nın katma değeri yükselecek!

KONYSİAD’ın konuğu olan Başkan Türel, Antalya’nın katma değerini yükselteceklerini söyledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel KONYSİAD'ın düzenlediği toplantıda göreve geldiği günden bu yana yaptığı ve yapacağı hizmet ve yatırımları anlattı.

Antalya Green Hub projesi Antalya'ya değer katacak!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Hasçelik Grup katma değeri yüksek ve yenilikçi ürünlerle büyüyor!

Avrupa’da enerji kablosu ve çelik halat imalatını gerçekleştiren endüstri gruplarından biri olan Hascelik Grup, katma değeri yüksek ve yenilikçi ürünlerle büyüyor.

Antalya katma değeri Haberi

Antalya katma değeri

KONYSİAD’ın konuğu olan Başkan Türel, Antalya’nın katma değerini yükselteceklerini söyledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) düzenlediği toplantıda göreve geldiği günden bu yana yaptığı ve yapacağı hizmet ve yatırımları anlattı. Projelerin tanıtım filminin izlendiği ve çok sayıda işadamının katıldığı toplantıda, eleştiriler doğrultusunda yol haritası belirlediklerini vurgulayan Başkan Türel, Antalya ile ilgili bir vizyon belirlediklerini ve bunun için geceli gündüzlü çok çalışmak gerektiğini kaydetti.


EKONOMİ YATIRIMLA BÜYÜR

Antalya için ortaya koydukları büyük projeleri zaman zaman eleştirdiklerini söyleyen Türel, "Beton projeler yapılıyor diye eleştiriyorlar. Kavşaklar beton projedir. Bu projeleri insan odaklı olarak görmeyenler kendileri o kavşaklardan geçiyor iken kendilerini insan görmüyorlarsa sorun yok. Ama Antalyalıları insan yerine koymayan her kim olursa karşısında beni bulur" diye konuştu.


'DÜKKAN SİZİN' vurgusu...