02 / 05 / 2024

antalya kepez bölgesi hastane alanı

antalya kepez bölgesi hastane alanı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın, Göçerler Mahallesi'ne inşa edilecek olan 1000 yataklı Antalya Bölge Hastanesi'nin, 2015 yılı yatırım programına aldığının müjdesini verdi...

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Serbest Bölgesi'ne 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi!

Antalya Serbest Bölgesi, hayata geçirilmesi planlanan 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi projesinde müteahhitlere teklif verildi.

Antalya Kepez'de satılık 5 gayrimenkul! 50 milyon TL'ye!

Antalya Kepez Mahallesi'nde yer alan 5 gayrimenkul Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 50 milyon 60 bin TL bedelle satışa sunuluyor. 

Antalya Kepez'de 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Kepez'e bağlı Göksu Mahallesi'nde yer alan 2 bin 701 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Antalya'da bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Antalya'da bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi  olarak tespit edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Antalya Kepez-Santral dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Sur Yapı'nın Antalya Kepez-Santral bölgesinde hayata geçireceği dev kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında inşaat başladı. 

antalya kepez bölgesi hastane alanı Haberi

antalya kepez bölgesi hastane alanı


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'niin, yer tahsisi, imar planı düzenlemeleri ve Hükümet temsilcileriyle yaptığı görüşmeler neticesinde bölgede dev bir sağlık yatırımı daha hayat buluyor. 


Sütçüler bölgesinde 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesinin inşası hızlı bir şekilde sürüyor. Ahatlı Mahallesinde yükselecek olan 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlı Merkezinin yapım ihalesi de gerçekleşti. Bu sağlık yatırımlarının ardından şimdi sıra 1000 yataklı Antalya Bölge Hastanesi'nin yapımına geldi. 



1500 dönümlük alana 1000 yataklı hastane 


Başkan Tütüncü, 2015 yılı içerisinde yatınım planlanan bölge hastaneleri arasına Antalya Bölge Hastanesinin de alındığını duyurdu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tütüncü, hem özel sektör hem de kamu eliyle Kepez'de muazzam sağlık tesisi yatınmlan yapıldığım söyledi. Tütüncü, bu sağlık yatırımlarının başında 1000 yataklı Antalya Bölge Hastanesi'nin geldiğini belirtti. Başkan Hakan Tütüncü,...