04 / 05 / 2024

antalya kepez müteahhitleri

antalya kepez müteahhitleri

Kepez’de 5 mahalle için düzenlenen kentsel dönüşüme yönelik referandumdan çıkan sonuç müteahhitleri memnun etti. KEMDER Başkanı Akbıyık, yeni imar planı önerisinin hem Kepez için hem de Antalya için sevindirici olduğunu söyledi.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Girdi maliyetlerindeki artış müteahhitleri ayaklandırdı! Fiyat farkı ödemesi yapılsın!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), girdi maliyetlerindeki artışa değinerek İnşaat sektörünü zor durumda bırakan maliyetlerin müteahhitleri zor durumda bıraktığını açıkladı.

Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı! 26 Kasım 2022 güncel beton ve çimento fiyat listesi

Çimento sektöründe fiyat oynaklığı devam ediyor. Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı. Peki güncel çimento ve beton fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel çimento ve beton fiyat listesi...

Kamu müteahhitleri fiyat farkı ve tasfiye hakkı için yarın sahaya iniyor! 

Fiyat farkı düzenlemesinden memnun olmayan ve tasfiye hakkı şartlarını yeterli bulmayan kamu müteahhitleri, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için yarın sahaya iniyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 24 ay vade farksız ödeme! 

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 24 ay vade farksız ödemeyle devre mülk sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesi ile ilgili merak edilenler...

1 ton inşaat demiri 14 bin 750  TL oldu! Demir fiyatlarına gelen fahiş zam müteahhitleri ayaklandırdı...

Demir fiyatlarına bugün fahiş zam geldi. Son günlerde üst üste gelen zamlar müteahhitleri ayaklandırdı. 1 ton demir 14 bin 750 lira oldu. İşte ayrıntılar...

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 11 milyon 53 bin 312 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

antalya kepez müteahhitleri Haberi

antalya kepez müteahhitleri

Kepez’de 5 mahalle için düzenlenen kentsel dönüşüme yönelik referandumdan çıkan sonuç müteahhitleri memnun etti. KEMDER Başkanı Akbıyık, yeni imar planı önerisinin hem Kepez için hem de Antalya için sevindirici olduğunu söyledi.


Kepez’de Barış, Çankaya, Esentepe, Kazım Karabekir ve Yavuz Selim mahallelerinde kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisi, düzenlenen referandumla kabul edildi. Yüzde 72 oranında evet sonucunun çıktığı referandum ile Kepez’in Masa Dağı eteklerindeki 5 mahallenin daha modern bir hal alması için önemli bir adım atılırken, bölgede faaliyet gösteren müteahhitler için de yeni iş kapıları açıldı.


Kararı değerlendiren Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, çıkan sonucun hem Kepez için hem de Antalya için sevindirici olduğunu söyledi. Yeni imar planının içeriğinde, bölgede 0.60 olan yoğunluğun 0.80’e çıkması, toplamda 2 olan kat adedinin 5’e...