18 / 05 / 2024

Antalya Kızıldağ asfalt

Antalya Kızıldağ asfalt

Antalya Büyükşehir, Manavgat ilçesine bağlı Kızıldağ Mahalle yolunu sathi kaplama asfalt ile buluşturdu. Yapılan çalışmalarla birlikte 11 kilometre uzunluğundaki mahalle yolu tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinin değeri 1 yılda 3.2 milyar TL arttı!

Kızılbük GYO'nun Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin halihazırdaki ve tamamlanmış halindeki değerleri tek tek açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 7 yılda tamamlanacak! Projenin değeri 6 milyar TL'ye yaklaştı! 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin değeri ve son durumu açıklandı. İşte ayrıntılar...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

İşsizlere son dakika müjdesi! Kızılay, KPSS şartı olmadan personel alacak! Başvurular bitmeden bakın!

Kızılay’dan personel alımları yeni yılda da devam ediyor. 2023 yılında açılan ilanlara ilave olarak yeni alımların ilanları yayımlandı. İşte detaylar...

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Kira ödemeyen kızını icraya verdi!

Antalya Kepez'de dairesinde oturan kızından kirayı alamadığını öne süren babanın başvurusu üzerine mahkeme, evin tahliye edilmesine karar verdi.

Güven Kızıldağ İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kızıldağ İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Kızıldağ tarafından kuruldu. 

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Antalya Kırcami'deki imar sorunu çözüldü!

Antalya Kırcami'deki imar sorunu 30 yılı aşkın zamandır sürerken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuyla ilgili açıklama yaptı. İmar planlarındaki son durumu anlatan Uysal, problemlerin büyük oranda çözüme kavuştuğunu söyledi.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Antalya Kızıldağ asfalt Haberi

Antalya Kızıldağ asfalt


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı asfalt ekipleri Manavgat ilçesine bağlı Kızıldağ Mahalle yolunu sathi kaplama asfalt ile buluşturdu. Mahalle yolunun çok kısa bir süre içerisinde asfalta hazırlanarak asfalt çalışmalarının tamamlanması bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. 


Yapılan çalışmalarla birlikte 11 kilometre uzunluğundaki mahalle yolu tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir Kızıldağ Mahalle yolunda yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Akdemir, Antalya’nın her yerinde asfalt çalışması yürüttüklerini ifade ederek, planlanan bölgelerin hızla asfaltlandığını ifade etti.



Antalya Büyükşehir...