28 / 04 / 2024

Antalya Korkuteli köy konağı

Antalya Korkuteli köy konağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Antalya Korkuteli'nde tapuda 36 bin işlem yapıldı! 

Antalya Korkuteli Tapu Müdürü İsmail Kocaoğlu, 2020 yılında 36 bin 890 tapu işlemi yapıldığını dile getirdi. 

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Kemer'de 93 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kemer ilçesi, Tekirova Mahallesi'nde yer alan tatil köyünü 278 milyon 578 bin 131 TL'ye satıyor...

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanı'na kesin koruma kararı!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunan Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Lara kıyı bandına SİT alanı kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya Lara kıyı bandı ‘Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı’ olarak tescil edildi.

Antalya'da her mahalleye köy evi inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019’dan sonra her mahalleye bir köy evi yapacaklarını müjdeledi. 

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Manavgat Çenger Köyü'nde kiralık plaj!

Antalya Manavgat ilçesinin Çenger Köyü'nde bulunan 11 bin 400 metrekarelik bir alana sahip olan plaj için kiralık ilanı verdi...

Antalya’ya 5 yıldızlı devlet hastanesi geliyor!

Antalya'nın Aksu ilçesine devlet hastanesi yapılması için Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazi Sağlık Bakanlığı'na tahsisi gerçekleştirilmişti. Antalya’ya 5 yıldızlı devlet hastanesi inşa edilecek. 

Antalya Güçlüköy Mahalle Konağı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki’de inşa edilen Güçlüköy Konağı’nı hizmete açtı. 

Antalya Korkuteli köy konağı Haberi

Antalya Korkuteli köy konağı


Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Antalya  Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne köy konağı ve muhtar evi inşa edildi. Mimarisi ile beğeni toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne vatandaşların kullanımı için modern bir köy konağı hayata geçirdi. 

Mahallelinin düğün, cenaze, toplantı gibi sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek köy konağı içinde 350 kişilik çok amaçlı salon, çocuk oyun alanı, iki adet gelin odası, yemekhane, mutfak, fırın ve muhtarlık ofisi yer alıyor. 

Avdanlıların ortak evi olacak köy konağı, mahallenin büyük bir eksikliğini giderecek. Yaklaşık 1 milyon 420 bin liraya mal olan köy konağı, mahallelinin buluşma noktası...