30 / 04 / 2024

antalya Korkuteli Sanayi Sitesi

antalya Korkuteli Sanayi Sitesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon sorununu çözüyor. ASAT ekipleri, sanayi sitesinin yıllardır dere yatağına dökülen atık sorununu yeni kanalizasyon hattı ile çözüme kavuşturacak.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Antalya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Avrupa Sismoloji Merkezi tarafından açıklanan resmi verilere göre Antalya Korkuteli ilçe merkezli 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İşte detaylar...

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde 8 taksitle 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Kiremitli Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Antalya Korkuteli'nde tapuda 36 bin işlem yapıldı! 

Antalya Korkuteli Tapu Müdürü İsmail Kocaoğlu, 2020 yılında 36 bin 890 tapu işlemi yapıldığını dile getirdi. 

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

antalya Korkuteli Sanayi Sitesi Haberi

antalya Korkuteli Sanayi Sitesi


Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Antalya ve ilçelerinde hiçbir alt yapı sorunu yaşanmaması için gece gündüz çalışıyor. Özellikle ilçelerin yıllardır biriken asfalt, içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon sorunlarının çözümü için başlatılan hizmet sağanağı devam ediyor. Bu kapsamda yıllardır Korkuteli Sanayi Sitesi’nin dere yatağına dökülen atık sorunu da Büyükşehir ekipleri tarafından çözüme kavuşturuluyor. 


1 MİLYON TL’YE MAL OLACAK 

Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) ekipleri, Korkuteli Sanayi Sitesi’ne bağlanacak yeni kanalizasyon hattının yapımına başladı. Hat ile yeni hastane, sanayi sitesi ve fabrikalar güzergahı kanalizasyon sorunundan kurtulacak. 2 bin metre uzunluğundaki hat 1 milyon TL’ye mal olacak. Öte yandan Korkuteli Doktorlar Sitesi kanalizasyon hattının da etüt çalışmaları yapılıyor. 


BÜYÜKŞEHİR KORKUTELİ’NE İYİ GELDİ

Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, alt...