28 / 04 / 2024

Antalya köy konağı

Antalya köy konağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli Topluca Köy Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Taşova köy konağı hizmete açıldı!

Taşova Belevi Mahallesi'nde köy konağı hizmete açıldı. AK Parti Amasya Milletvekili Çilez, "Emeği geçen tüm çalışanlara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi...

Belevi köy konağı açıldı!

Belevi köy konağı, misafirhane, yemekhane-düğün salonu, muhtarlık odası dernek odası projesi Kurban Bayramı'nın 2. günü tamamlanarak törenle açıldı...

5 yılda bitirilecek 5 bin köy konağı projesi TBMM'de!

5 yılda bitirilecek 5000 adet köy konağı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Büyükşehir'den 17.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ve Muratpaşa İlçelerinde yer alan 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor...

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Çanakkale'de yıkılan konağının inşaatı durduruldu!

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesindeki depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan hükümet konağının yeniden yapım inşaatı durduruldu. 

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Kütükçü Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

TOKİ Antalya Hükümet Konağı ihalesi 26 Eylül'de!

Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Eylül'de saat 14:30'da yapılacak.

Antalya köy konağı Haberi

Antalya köy konağı


Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Antalya  Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne köy konağı ve muhtar evi inşa edildi. Mimarisi ile beğeni toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne vatandaşların kullanımı için modern bir köy konağı hayata geçirdi. 

Mahallelinin düğün, cenaze, toplantı gibi sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek köy konağı içinde 350 kişilik çok amaçlı salon, çocuk oyun alanı, iki adet gelin odası, yemekhane, mutfak, fırın ve muhtarlık ofisi yer alıyor. 

Avdanlıların ortak evi olacak köy konağı, mahallenin büyük bir eksikliğini giderecek. Yaklaşık 1 milyon 420 bin liraya mal olan köy konağı, mahallelinin buluşma noktası...