16 / 05 / 2024

Antalya Kumlucada yanan evler yeniden mi yapılacak

Antalya Kumlucada yanan evler yeniden mi yapılacak

Vali Karaloğlu Kumluca için yapılacak yatırımları takip ettiğini ifade etti. Karaloğlu " 3,6 milyonluk yardımın tamamı hibe. Şimdi yanan evlerin yapımına başlıyoruz. Evini yapana yardım metodunun yeni bir versiyonunu ilk defa Kumluca'da uyguluyoruz. " dedi.

Evleri yanan çift için yeni konut inşa ediliyor!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yanan evin bir odasında yaşayan çift için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yeni ev inşa ediliyor.

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Antalya'da evleri yanan vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangın sonrası açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın nedeniyle kullanılmamaz hale gelen konutlar için yeni evler inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Antalya Havalimanı 2022’de açılacak!

Geçtiğimiz günlerde hortum etkisi yanan Antalya Havalimanı’na ‘Alçak Seviye Rüzgar Kırılımı Uyarı Sistemi’ kuruldu. Antalya’nın 3. havalimanı olacak projenin 2022’de açılacağı kaydedildi.

Antalya Belediyesi 118 aileye konteyner ev hediye etti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çadırda, barakada yaşayan, ya da evi yanan 118 aileye konteyner ev hediye etti. İçinde mutfak, banyo ve oda bulunan konteyner evlerle vatandaşın yüzü güldü. 

Antalya'da evi yanan aileye bakanlıktan müjde!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antalya'da çıkan yangında kullanılmaz hale gelen evi baştan aşağı yenileyecek.

Antalya Kumluca'da yanan evlerin yapımına başlanıyor!

Vali Karaloğlu Kumluca için yapılacak yatırımları takip ettiğini ifade etti. Karaloğlu " 3,6 milyonluk yardımın tamamı hibe. Şimdi yanan evlerin yapımına başlıyoruz. Evini yapana yardım metodunun yeni bir versiyonunu ilk defa Kumluca'da uyguluyoruz. " dedi.

Sebahattin Öztürk: Adrasan'da yanan alanlar imara açılmayacak!

Antalya'da, 125 hektar ormanın kül olduğu Adrasan'da incelemelerde bulunan Vali Sebahattin Öztürk, yanan alanların imara açılacağı iddialarına, "Yanan yerlerde yeni tesis, böyle bir şey olması söz konusu değil" dedi.

Antalya'da mesire alanına sosyal tesis yaptırılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mesire alanına sosyal tesis yaptırmak üzere ihale açtı

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

Antalya Kumlucada yanan evler yeniden mi yapılacak Haberi

Antalya Kumlucada yanan evler yeniden mi yapılacak

Kumluca'da Vali Münir Karaloğlu’nun, Antalya Milletvekili Atay Uslu’nun, Antalya’nın İl Milli Eğitim Müdürü, DSİ Bölge Müdür Vekili, Karayolları Bölge Müdürü, İl Tarım Müdürü, İl AFAD Müdürü, İl Sağlık Müdür Vekili, İl Emniyet Müdürü,  İl jandarma Komutanı ve Kumluca Kaymakamı ve Kumluca Belediye Başkanı’nın katıldığı bir dizi toplantı yapıldı. Toplantılarda sağlık, ulaşım, eğitim, tarım, sulama, alt yapı vb alanlarındaki yatırımlar değerlendirildi. 


AFETLERDE EN DENEYİMLİ VALİ VE MİLLETVEKİLİ 


Afad il müdürü yangın sonrası yaptırılacak evlerin inşa Süreci ile ilgili bir sunum yaptı. Antalya Afad müdürü Sunumuna afetlerde Türkiye'nin en deneyimli Valisi ve en deneyimli Milletvekili karşısında sunum yapmak çok zor diyerek başladı.  Vali Münir Karaloğlu ve Milletvekili Atay Uslu Van depreminde Vali ve Vali Yardımcısı olarak beraber çalışmışlardı. 


Vali Karaloğlu yaptığı konuşmada Kumluca için...