03 / 05 / 2024

Antalya Kuzey Batı Çevre Yolu

Antalya Kuzey Batı Çevre Yolu

Antalya’nın çevre yolu ağının önemli bir kısmı olan Kuzey Batı Çevre Yolu’na hızlı tren güzergâhı işlenmesi için yapılan imar planı revize edildi.

Konutta yeni gözde Batı Karadeniz oldu! Zonguldak-Bartın konut fiyat artışında zirvede! 

Pandemiden beri konut fiyat artışlarında zirveden düşmeyen Muğla ve Antalya bölgeleri, 6 Şubat depreminden sonra zirveyi Trakya’ya bırakmıştı. Karadeniz gazının karaya ulaşmasıyla Batı Karadeniz zirveye yerleşti. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik Marmara uyarısı: Binalar önce kuzey-batı, sonra doğu-batı doğrultusunda sarsılacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Twitter hesabından beklenen Marmara depremi ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. İşte Ercan'ın o açıklamaları...

İspanya'da içinde 44 ev ve bir otel olan köy 260 bin Euro'ya satılıyor!

İspanya’nın kuzey batısında yer alan Salto de Castro isimli bir köyün 260 bin Euro gibi bir bedelle satışa çıkarılması uluslararası bir ilgi elde etti.

Batı Akdeniz’den ihracat rekoru

Antalya, Isparta ve Burdur'u içine alan Batı Akdeniz'de yılın sekiz ayında gerçekleşen ihracat rakamı geçen senenin aynı dönemine göre % 5, 14 artış ile 1 milyar 740 milyon dolara ulaştı.

Antalya'da 10 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü Antalya'da yer alan 39 adet gayrimenkulü 10 milyon 30 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Milli Emlak'tan 11.5 milyon TL'ye satılık 47 gayrimenkul!

Antalya Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Aksu ilçesi, Çalkaya Mahallesi'nde yer alan 47 gayrimenkulü 11 milyon 485 bin TL'ye satıyor...

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatında yüzde 97 fiziki ilerleme sağlandı!

İstanbul'un batısında devam eden Kuzey Marmara Otoyolu Projesi çalışmaları, koronavirüs önlemleri çerçevesinde devam ediyor.

Antalya Demre'de taş evlere Avrupalı turist ilgisi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan Beymelek taş evler, batı Avrupalı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Bölgeye tatile gelen turistler Beymelek taş evlerde tarih ve doğayla vakit geçirmenin keyfini yaşıyor.

Batı Akdeniz mermerine Çin ve ABD ilgisi!

Antalya, Isparta ve Burdur'un da yer aldığı Batı Akdeniz bölgesinden maden ve metaller sektöründe geçtiğimiz yıl 500 milyon dolara yakın ihracat yapıldı.

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

Batı Akdeniz'de konut satışları yüzde 52 arttı!

TÜİK verilerine göre; Batı Akdeniz Bölgesi'nde bulunan Antalya, Isparta ve Burdur'da ağustos ayında toplam 5 bin 755 konut satıldı.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Antalya Kuzey Batı Çevre Yolu Haberi

Antalya Kuzey Batı Çevre Yolu

8 Ocak Cuma günü yapılan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Antalya’nın çevre yolu ağının önemli bir kısmı olan Kuzey Batı Çevre Yolu ile ilgili önemli bir adım atıldı. Karayolları 13’üncü Bölge Müdürlüğü’nce projeleri hazırlanan ve toplamda 50 kilometre uzunluğundaki Kuzey Çevre Yolları projesinin 13 kilometrelik kısmını kapsayan Kuzey Batı Çevre Yolu’nun birinci etabı için hazırlanan beş binlik nazım imar planı revizyonu ile ilgili komisyon raporu meclisten geçti. İlgili madde Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı olağan genel kurulunda gündemin 17. maddesinde yer aldı.

Plana hızlı tren eklendi

Kuzeybatı Çevre Yolu güzergâhının yanındaki alandan geçen demiryolu ve hızlı tren güzergâhının işlenmesi ve mevcut planlı alanların yeniden düzenlenmesi nedeniyle imar planı revize edildi. Revize edilecek kısım, projenin birinci etap içinde kalan Döşemealtı İlçesi Çığlık Mahallesi...