30 / 04 / 2024

Antalya Manavgat Taşağıl

Antalya Manavgat Taşağıl

Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya Manavgat Taşağıl'da yer alan 2 lokantayı 1 milyon 900 bin TL 'den satışa çıkarıyor. İhaleleri 15 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

DSİ Antalya Manavgat'ta imarlı arsa satıyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Manavgat'ta yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.  Arsanın satış bedeli 18 milyon 266 bin 245 TL olarak belirlendi.

Manavgat'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Manavgat 2. İcra Dairesi, Antalya Manavgat'ta yer alan gayrimenkulü 10 milyon 631 bin 600 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi 25 Ağustos'ta açılıyor!

Bitlis halkının merakla beklediği projelerden biri olan Ahlat Millet Bahçesi hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan millet bahçesi 25 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Antalya Manavgat'ta 19.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manavgat 2. İcra Dairesi, Antalya Manavgat'ta yer alan arsayı icradan satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Manavgat Taşağıl Haberi

Antalya Manavgat Taşağıl


Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya Manavgat Taşağıl'da yer alan 2 lokantayı satışa çıkarıyor. Lokantaların toplam bedeli 1 milyon 900 bin TL olarak belirlendi. 


Lokantaların ihalesi; 15 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00 ila 10.30 arasında Manavgat Adliyesi, 3.Kat, İcra Satış Salonu'nda yapılacak. 




İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

1.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2012/630


T.C. MANAVGAT 1. İCRA DAİRESİ 2012/630 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Antalya II, Manavgat İlçe, Taşağıl Mahallesi, Arapbeleni Mevkii, 278 Ada, 1 Parsel üzerine bulunan sitenin Y bloğunda ve 1.bodrum katta, 4 numaralı bağımsız bölüm lokanta, bar ve 


restoran olarak kullanılmaktadır. Bu bağımsız bölümün zemin kaplamaları mermer ve dış cephe doğramaları ahşap renkte alüminyum doğramadır. Duvarları alçı sıvalıdır. Asma tavan ve klima mevcuttur. 


Tapuda "Lokanta"...