28 / 04 / 2024

Antalya Maşat alt yapı çalışmaları

Antalya Maşat alt yapı çalışmaları

Antalya’nın İbradı ilçesi Maşat Mahallesi yolu, asfaltlanmaya başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri kırsal alanlardaki asfalt atağını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Altın alacaklar dikkat! 7 Aralık'ta piyasaya sürülecekti, alanlar zengin olacak! İşte fiyatı

Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar 7 Aralık'ta piyasaya sürülmesi beklenen "Reşat 5'li" altınını bekliyor. Fiyatı da merak edilen reşat altını hakkındaki detaylar belli oldu. Buna göre altının ne kadar satılacağı bilgisi paylaşıldı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Türk Hava Yolları 3 şirketi tek çatı altında topluyor

Türk Hava Yolları (THY) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada havacılığın yan kollarında faaliyet gösteren üç şirketin tek çatı altında toplanacağı belirtildi.

Altın yatırımcısının gözü burada! Uzmanlar uyarıyor!

Yatırım Uzmanları, yeni Reşat altın alacaklar için parlak ve 22 ayar olmasına dikkat edilmesi yönünde uyarıda bulundu. Bunun yanı sıra, yeni Reşat altınlar yatırım aracı olarak kullanılacak. Alırken dikkat edilmesi konusunda uzmanlar uyarıyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten altını olanlara müjde! Elinizdeki altın bu şekilde değerlendi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, reşat altın için önemli bir yeni bilgi paylaşırken, ardından önemli bir uyarıda da bulundu. İşte detaylar…

Altın analistlerinden altın alacaklara altın değerinde tavsiye! 1 dakika durmayın

Altın analistleri tarafından altın almaya hazırlananlara çok önemli bir tavsiyede bulunuldu. Analistler, yeniden üretimine başlanan reşat altının imkanı olanlar tarafından edinilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Cumhuriyet tarihinde 104 yıl aradan sonra bir ilk gerçekleşti! Reşat altını yeniden basıldı Reşat altını nedir?

Piyasada altına olan talebin yeniden artması nedeniyle artan sahtecilik olaylarının önüne geçmek ayrıca talebe cevap vermek isteyen Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, 104 yıl aradan sonra yeniden Reaşt altını basımına başladı.

Gram altında sert hamle!

Altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününde ekonomiyi yakından takip edenlerin ve altın almak isteyenlerin gündeminde yer alıyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, reşat altın ve 22 ayar bilezik fiyatı vatandaşlar tarafından merak edilen altın türleri arasında...

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

Antalya Maşat alt yapı çalışmaları Haberi

Antalya Maşat alt yapı çalışmaları

Antalya’nın İbradı ilçesi Maşat Mahallesi yolu, bakım çalışmalarının ardından asfaltlanmaya başlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri kırsal alanlardaki asfalt atağını sürdürüyor. İbradı’nın Maşat Mahallesi’ndeki 8 kilometrelik yolda satih kaplama asfalt çalışması başladı. Geçtiğimiz günlerde ekipler tarafından bakım onarımı tamamlanan ve asfalta hazır hale getirilen yol astarlanmıştı. Asfalt ekibinin programında olan yol, kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına...