28 / 04 / 2024

Antalya Maşat yol çalışmaları

Antalya Maşat yol çalışmaları

Antalya’nın İbradı ilçesi Maşat Mahallesi yolu, asfaltlanmaya başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri kırsal alanlardaki asfalt atağını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Konut kira artışlarında yüzde 25’lik sınırın mağduriyete yol açtığı söylemleri gelmeye devam ediyor. Peki Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Sahte emlak ilanları engellenecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikle tüketici mağduriyetlerine yol açabilen sahte ilanların engellenmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Bakanlık açıkladı! Araç satışına inceleme

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat artışına karşı 39 ilde; 13 distribütör, 256 bayi ve 260 bin araç satışına yönelik inceleme başlatıldığı, mağduriyete yol açanlara gerekli yaptırımlar uygulanacağı duyuruldu.

300 binden fazla sattı! BMC’de fiyatlar güncellendi.. BMC 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin TIR üreticisi BMC 300 bin adedi aşkın araç üretimiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. İnşşat, yol ve çekici modelleriyle güven veren BMC ekim ayı fiyatları da güncellendi.

Antalya’da atıl oteller öğrenciye tahsis edilsin önerisi!

Üniversitelerin eğitime başlamasıyla beraber öğrencilerin karşılaştığı barınma sorunuyla ilgili açıklamalar yapan Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şube Başkanı Erdem Güner, dikkat çeken bir öneride bulundu.  

Lütfi Elvan'dan faizsiz konut edindirme kampanyaları açıklaması!

Lütfi Elvan, gelir düzeyi düşük vatandaşların yanında olacaklarını, hiçbir zaman onların mağduriyetine yol açacak bir girişimde bulunmayacaklarını belirtti.

TOKİ Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi ihalesi 8 Haziran'da!

Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi Zile, Maşat, Reşadiye, Çekerek ve Mamure Ovaları Sulaması 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesin Okşar tarafından kuruldu. 

Bilecik Osmaneli’nde tarihi konaklar restore edilecek!

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki tarihi konaklar, gönüllü üniversite öğrencilerinin röleve çalışmaları ile restore ediliyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tarihi konakların öğrencilerin çalışma atölyesi olduğunu ifade etti...

İmar barışıyla ilgili mağduriyetler TBMM'de!

İmar barışı uygulamasına ve mevzuatta muğlak olan ve mağduriyetlere yol açtığı iddia edilen konular TBMM gündemine taşındı. CHP'li Toprak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kentsel dönüşüm mağdurları çözüm bekliyor!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Özelmacıklı, "Kentsel dönüşüm yasası kapsamında herhangi bir kat malikinin başvurusu ile yıkılan lakin müteahhitlerin inşaatına devam etmediği birçok yapı mağduriyetlere yol açıyor. Bu çığlığa kulak verilmeli" dedi...

Ses Vinç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ses Vinç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Emre Eligül, Mahmut Mağat ve Selahattin Ebrem ortaklığında kuruldu. 

Antalya Yeni Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temelini atıyor.

Antalya Maşat yol çalışmaları Haberi

Antalya Maşat yol çalışmaları

Antalya’nın İbradı ilçesi Maşat Mahallesi yolu, bakım çalışmalarının ardından asfaltlanmaya başlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri kırsal alanlardaki asfalt atağını sürdürüyor. İbradı’nın Maşat Mahallesi’ndeki 8 kilometrelik yolda satih kaplama asfalt çalışması başladı. Geçtiğimiz günlerde ekipler tarafından bakım onarımı tamamlanan ve asfalta hazır hale getirilen yol astarlanmıştı. Asfalt ekibinin programında olan yol, kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına...