26 / 05 / 2024

antalya modern dünya kenti

antalya modern dünya kenti

Antalya'nın modem bir dünya kenti olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Altyapı ve üstyapı hizmetlerimizin, kültürel etkinliklerimizin en önemli amacı şehri daha da ileriye götürmektir" dedi...

Menderes Türel: Yaptıklarımız birer dünya projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yerel seçimler önemli açıklamalarda bulundu. İddialı projelerini anlatan Türel, ''Bunların hepsi birer dünya projesi'' dedi. 

Antalya dünya kenti yolma yolunda!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"2019 yılı Antalya'nın her alanda yükselişini sürdüreceği ve dünya kenti olma noktasında yerini sağlamlaştıracağı bir yıl olacak" dedi. 

İstanbul, dünya gayrimenkul piyasasıyla yarışıyor!

Medeniyetler arasında köprü kuran İstanbul başta yalıları olmak üzere köşkleri, malikaneleri ve ultra modern konutlarıyla dünya gayrimenkul piyasasıyla yarışıyor.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

Ürgüp yaşanabilir modern bir dünya kenti haline dönüşecek!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ilçelerini modern bir dünya kenti haline dönüştürme hedefleri kapsamında önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi.

Türkiye'den 2 otel Dünya'nın sıra dışı 50 Oteli listesine girdi!

İNGİLİZ Daily Telegraph Gazetesi'nin hazırladığı " Dünya'nın En Sıra Dışı 50 Oteli " listesine Türkiye'den 2 otel girdi. Oteller Kapadokya ve Antalya'da bulunuyor.

Dünya turizm geliri 1,2 trilyon doları buldu !

Antalya-Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nden (UNVVTO) açıklanan verilere göre, 2013 yılında 1 trilyon 197 milyar dolar olan dünya turizm harcaması, 2014'te yüzde 3,7 artarak 1 trilyon 245 milyar dolara yükseldi.

Coldwell Banker Generation Blue 2015 Antalya'da düzenlenecek!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, 13-14-15 Nisan tarihlerinde sektörün önde gelen isimlerini Antalya'da biraraya getiriyor.

Antalya'nın vizyon projeleri dünya vitrininde!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı.

Dünya Kupası Antalya'da turizmi olumsuz etkiledi!

Brezilya ’da devam eden Dünya Futbol Şampiyonası, kupa için mücadele eden ülkelerden gelen turist oranlarını etkiledi. Şampiyona Antalya ’nın Avrupa pazarında kan kaybetmesine neden oldu.

Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olacak!

İstanbul'un tarihi ilçesi Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Üsküdar, son derece gelişmiş teknik ve mimari özellikleri ile çağdaş şehirlerin ihtiyaç duyduğu modern altyapı faaliyetlerinde zirveye tırmanıyor.

Tayyip Erdoğan:Dünya ekonomik olarak zor süreçten geçerken,Türkiye rekor üstüne rekor kırıyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya 'da yaptığı konuşmada " Dünya ekonomik olarak çok zor süreçten geçerken Türkiye her gün rekor üstüne rekor kırıyor " dedi.

Mustafa Akaydın: Antalya modern bir dünya kenti olacak!

Antalya'nın modem bir dünya kenti olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Altyapı ve üstyapı hizmetlerimizin, kültürel etkinliklerimizin en önemli amacı şehri daha da ileriye götürmektir" dedi...

antalya modern dünya kenti Haberi

antalya modern dünya kenti

Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olan Antalya'yı her zaman bir adım daha ileriye götürmek için çalıştıklarını anlatan Antalya Büyükşehir Başkanı Mustafa Akaydın; "Şehrin kalbi, yeniden düzenleyip modernize ettiğimiz ışıl ışıl parlayan meydan, cadde ve sokaklarda atıyor. Antalya'yı ziyaret edenlerin sayısı, her yıl çoğalarak en son 11 milyonu aştı" dedi. 


GÜVEN İNŞA EDİYORUZ

Antalya için son 4.5 yılda 700 milyon liranın üstünde yatırım yapıldığını anlatan Mustafa Akaydın, şu değerlendirmeyi yaptı: "Yaptığımız yatırımlar ve yerine getirdiğimiz hizmetlerle Antalya, yeni cazibe merkezlerine kavuştu; bölgelerin değeri arttı, semt sakinlerinin ve esnafın yüzü güldü. Örneğin 1 milyon lira ve üzerinde olan 41 projemiz var. Biten projelerimizle güven ve mutluluk inşa ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana benimsediğimiz şeffaf belediyecilik anlayışıyla her proje öncesi halkın tepkisini göz...