02 / 05 / 2024

Mustafa Akaydın: Antalya modern bir dünya kenti olacak!

Mustafa Akaydın: Antalya modern bir dünya kenti olacak!

Antalya'nın modem bir dünya kenti olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Altyapı ve üstyapı hizmetlerimizin, kültürel etkinliklerimizin en önemli amacı şehri daha da ileriye götürmektir" dedi...



Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olan Antalya'yı her zaman bir adım daha ileriye götürmek için çalıştıklarını anlatan Antalya Büyükşehir Başkanı Mustafa Akaydın; "Şehrin kalbi, yeniden düzenleyip modernize ettiğimiz ışıl ışıl parlayan meydan, cadde ve sokaklarda atıyor. Antalya'yı ziyaret edenlerin sayısı, her yıl çoğalarak en son 11 milyonu aştı" dedi. 


GÜVEN İNŞA EDİYORUZ

Antalya için son 4.5 yılda 700 milyon liranın üstünde yatırım yapıldığını anlatan Mustafa Akaydın, şu değerlendirmeyi yaptı: "Yaptığımız yatırımlar ve yerine getirdiğimiz hizmetlerle Antalya, yeni cazibe merkezlerine kavuştu; bölgelerin değeri arttı, semt sakinlerinin ve esnafın yüzü güldü. Örneğin 1 milyon lira ve üzerinde olan 41 projemiz var. Biten projelerimizle güven ve mutluluk inşa ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana benimsediğimiz şeffaf belediyecilik anlayışıyla her proje öncesi halkın tepkisini göz önüne alıyor ve ona yönelik yol haritası çiziyoruz. 

Kentin ulaşım planını da, kentin imar planım da, sosyal yönden zayıf bölgelerin yeniden yapılandırma planını da katılımcı ve şeffaf bir anlayışla ürettik. 


KADIN VE ÇOCUKLARA ÖNCELİK

Tüm yatırımlarımızda ve her türlü hizmetimizde, çocuklara, gençlere, kadınlara ve özellikle de engelli bireylere öncelik tanıyoruz. Elbette bundan sonra da yatırımlarımızın önemli bir kısmım engelleri kaldırmak için yapacağız. 

Elbette gençlerimizin, çıraklarımızın ve şehrimize gelen üniversite öğrencilerimizin konaklama ve barmma başta olmak üzere, her türlü sorununun çözümünde bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da onlarm yanında olacağız." 


Hürriyet Gazetesi


Geri Dön