25 / 07 / 2024

modern dünya kenti antalya

modern dünya kenti antalya

Antalya'nın modem bir dünya kenti olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Altyapı ve üstyapı hizmetlerimizin, kültürel etkinliklerimizin en önemli amacı şehri daha da ileriye götürmektir" dedi...

Mustafa Bozbey: Bursa'yı yaşanabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz!

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Antalya dünya kenti yolma yolunda!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"2019 yılı Antalya'nın her alanda yükselişini sürdüreceği ve dünya kenti olma noktasında yerini sağlamlaştıracağı bir yıl olacak" dedi. 

İstanbul, dünya gayrimenkul piyasasıyla yarışıyor!

Medeniyetler arasında köprü kuran İstanbul başta yalıları olmak üzere köşkleri, malikaneleri ve ultra modern konutlarıyla dünya gayrimenkul piyasasıyla yarışıyor.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

Ürgüp yaşanabilir modern bir dünya kenti haline dönüşecek!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ilçelerini modern bir dünya kenti haline dönüştürme hedefleri kapsamında önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi.

Ani Antik Kenti 16. dünya mirası olmaya aday!

Binlerce yıllık geçmişe sahip Ani Antik Kenti'nin UNESCO tarafından "dünya mirası'" kabul edilmesi için çalışma başlatıldı. Ani Antik Kenti'nin, kabul edilmesi halinde Türkiye'deki 16'ncı dünya mirası olacak.

Ani Antik Kenti'nin dünya mirası listesine kabul çalışmaları başladı!

Ani Antik Kenti "dünya mirası" olma yolunda - Binlerce yıllık geçmişe sahip Ani Antik Kenti'nin UNESCO tarafından dünya mirası kabul edilmesi için çalışma başlatıldı .

Ani Antik Kenti dünya mirası olacak mı?

Ani Antik Kenti'nin UNESCO tarafından dünya mirası kabul edilmesi için çalışma başlatıldı.Kars Kültür ve Turizm Müdürü Doğanay:"Ani Antik Kenti'nin Türkiye’deki 16'ncı dünya mirası olarak, kalıcı listede yerini almasını bekliyoruz"

40. Dünya Miras Komitesi Toplantısı Türkiye'de yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik: "Gelecek yıl 40. Dünya Miras Komitesi Toplantısı'nda ev sahibi Türkiye. Medeniyetlerin başkenti İstanbul'da toplanacak Komite, UNESCO Dünya Miras Listesi'ne aday dosyaları görüşüp karara bağlayacak" dedi.

Efes Dünya Kültür Mirası listesine kabul edildi!

Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girdikten sonra Bonn’dan dün yine sevindirici bir haber geldi. İzmir Efes Antik Kenti de UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesine kabul edildi.

Efes Dünya Mirası ilan edildi!

Efes Antik Kenti'nin 21 yıllık UNESCO özlemi mutlu sonla bitti. Geçmişi Cilalı Taş Devri'ne uzanan Efes Antik Kenti, artık Dünya Mirası oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Efes artık resmen bir dünya mirası" dedi.

Efes de artık UNESCO Dünya Kültür Mirası!

Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girdikten sonra, Selçuk’taki tarihi Antikçağ’a uzanan Efes Antik Kenti de listeye kabul edildi. İşte ayrıntılar...

14. Dünya Mimarlar Zirvesi Sofya'da düzenlendi!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen “XIV. Dünya Mimarlar Zirvesi”, 20 Mayıs Çarşamba akşamı düzenlenen ödül töreni ile sonra erdi. 21 Ülkeden pek çok usta mimarın çeşitli projeleri ile katıldığı ödül töreni hayli renkli geçti...

modern dünya kenti antalya Haberi

modern dünya kenti antalya

Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olan Antalya'yı her zaman bir adım daha ileriye götürmek için çalıştıklarını anlatan Antalya Büyükşehir Başkanı Mustafa Akaydın; "Şehrin kalbi, yeniden düzenleyip modernize ettiğimiz ışıl ışıl parlayan meydan, cadde ve sokaklarda atıyor. Antalya'yı ziyaret edenlerin sayısı, her yıl çoğalarak en son 11 milyonu aştı" dedi. 


GÜVEN İNŞA EDİYORUZ

Antalya için son 4.5 yılda 700 milyon liranın üstünde yatırım yapıldığını anlatan Mustafa Akaydın, şu değerlendirmeyi yaptı: "Yaptığımız yatırımlar ve yerine getirdiğimiz hizmetlerle Antalya, yeni cazibe merkezlerine kavuştu; bölgelerin değeri arttı, semt sakinlerinin ve esnafın yüzü güldü. Örneğin 1 milyon lira ve üzerinde olan 41 projemiz var. Biten projelerimizle güven ve mutluluk inşa ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana benimsediğimiz şeffaf belediyecilik anlayışıyla her proje öncesi halkın tepkisini göz...