25 / 07 / 2024

antalya öldürülen müteahhit 2019

antalya öldürülen müteahhit 2019

Antalya'da Fatih Mehmet Şirazi'yi evinin otoparkında silahla öldüren sanık Talat Örgü, "tasarlayarak öldürme" suçundan hakim karşısına çıkarıldı. Dava, sanığın tutukluluğunun devamına karar verilerek başka bir tarih ertelendi...

Kıbrıs'ta 12 yıldır çözüm bekleyen tapular arsa sahiplerine teslim edildi!

Lefkoşa'nın Kermiya bölgesindeki arazilerinin tapuları bugün 105 kişiye teslim edildi. 12 yıldır çözüm bekleyen tapular bugün arsa sahiplerine kavuştu.

Müteahhitler için Yargıtay’dan emsal gibi karar! Ağır cezalar geliyor!

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binaların inşaatında kusurlu oldukları öne sürülen müteahhit, mühendis ve bürokratlara yönelik soruşturmalar hız kesmeden sürüyor. Yargıtay’dan bu konuya yönelik emsal niteliğinde bir karar çıktı.

Yeni Evim Kampanyası'nda müteahhit oyunu! Müteahhitler dairelerin fiyatlarını artırıyor!

Yeni Evim Kampanyası'nda müteahhit oyunu! 3 senelik Hazine desteğiyle taksit tutarları avantajlı görünen kampanyada beklentiler ve gerçeklerin uyuşmadığı ileri sürüldü. İşte ayrıntılar...

33 yıldır devam eden hukuk mücadelesi ev sahiplerini zor duruma soktu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, 1987 yılında 5 blok halinde inşa edilen 140 daireli Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arsa sahibi arasında 33 yıldır hukuk mücadelesi devam ediyor. Ev sahipleri mahkemeden çıkacak kararı bekliyor. 

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

İnşaatta nöbet tutan müteahhit, hırsızı suç üstü yakaladı!

Bolu'da Serkan Çakır isimli müteahhit, inşaatına dadanan hırsızı gece nöbet tutarak suç üstü yakaladı. 

Müteahhit, ev sahibi olmak isteyen akrabasını dolandırdı! 

Ankara'da ev sahibi olmak isteyen bir vatandaş akrabası olan müteahhit tarafından dolandırıldı. Ayrıca müteahhit, ev almak isteyen başka vatandaşları da dolandırdı.

Yıldırım'da kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engellerden birisi olarak görülen mülkiyet sorunu kaynaklı plan uygulama iptalleri dönemi, Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan İmar Kanunu değişikliği ile sona erecek.

Gayrimenkul sektöründeki müteahhit sayısı azalmalı!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün gelecek hedeflerine ulaşması için müteahhit sayısının azalması gerektiğine dikkati çekerek,

Kırklareli Valiliği metruk binada öldürülen Zeynep'in ailesine ev aldı!

Kırklareli Valiliği, mart ayında metruk binada öldürülen 11 yaşındaki Zeynep Esin'in ailesine ev hediye etti. Vali Osman Bilgin, Esin ailesini yeni evlerinde ziyarette bulundu.

Antalyalı müteahhit Fatih Mehmet Şirazi'ye silahlı saldırı!

Antalya'da müteahhit Fatih Mehmet Şirazi sokakta yürürken T.Ö.'nün silahlı saldırısına uğradı. Şirazi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Sakaryalı müteahhit ailesini ve ortağını öldürdü!

Sakarya’da bir müteahhit, borç yüzünden ortağını öldürdü. Olay sonrası evine giden müteahhit, eşi ve kızını da öldürüp intihar etti.

Müteahhit Ahmet Kuzgun öldürüldü!

AHT Life Yapı sahibi müteahhit Ahmet Kuzgun, kendi ofisinde namaz kılarken bir çalışanı tarafından öldürüldü. Ahmet Kuzgun'un tabanca ile öldürüldüğü öğrenildi.

antalya öldürülen müteahhit 2019 Haberi

antalya öldürülen müteahhit 2019

Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı'nda, 5 Ağustos'ta müteahhit Fatih Mehmet Şirazi (51) yaşadığı apartmanın otoparkındaki aracının içerisinde Talat Örgü,  tarafından silahla ateş edilerek öldürülmüştü. Olaydan sonra tutuklanan Talat Örgü, tutuklanmıştı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Talat Örgü, müştekiler ve taraf avukatları katılım sağladı. 

Talat Örgü mahkemede söz verildiği zaman, müteahhit Fatih Mehmet Şirazi ile 30 yıl önce birlikte inşaat işleri yürüttüklerini, o süreçten bu yana alacaklı olduklarını söyledi. 

Şirazi'den hem icra yolu hem de araya bazı kişileri koymasına rağmen parasını alamadığını iddia eden Örgü, Şirazi'nin telefonlarına yanıt vermediğini, sürekli kendisini oyaladığını öne sürdü. 

Evinin karşısında bir inşaat işi alan Fatih Mehmet Şirazi'yi görünce alacaklarıyla ilgili konuşmak için yanına gittiğini söyleyen Örgü, "Fatih'i gördüm, yanına...