29 / 04 / 2024

Antalya OSB arsa fiyatları

Antalya OSB arsa fiyatları

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Antalya OSB’de arsa fiyatları yeniden düzenlendi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki arsaların metrekare fiyatı, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Antalya OSB Yönetim Kurulu, 60 dolar olan arsa metrekare birim fiyatını 95 dolar olarak revize etti.

Antalya OSB'de arsa fiyatları neden yenilendi?

Antalya OSB'nin arsa metrekare fiyatları, arsa ve altyapı maliyetlerde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "OSB'ler kar amacı gütmeyen kuruluşlardır. " dedi.

Antalya OSB'de arsa fiyatları arttı!

Halen 220 sanayicinin yatırım için beklediği Antalya OSB’de arsa metrekare birim fiyatları 35 dolardan 65 dolara çıktı. 2014’de ticari hacmini yüzde 10, istihdamını yüzde 22 artıran Antalya OSB temiz sanayi odaklı gelişmek istiyor

Antalya OSB’de arsa metrekare birim fiyatları 65 dolara çıktı!

Antalya OSB’de arsa metrekare birim fiyatları 35 dolardan 65 dolara çıktı. 2014’de ticari hacmini yüzde 10, istihdamını yüzde 22 artıran Antalya OSB temiz sanayi odaklı gelişmek istiyor.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da arsa ve arazi satacak!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alanya Belediyesi imarlı arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı.

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Antalya'da arsa satıyor! Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Antalya OSB arsa fiyatları Haberi

Antalya OSB arsa fiyatları

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, yaklaşık 5-6 senedir büyük mücadele verdikleri ‘ekspertiz’ sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. Hürriyet'ten  Ceren Deniz'in haberine göre; daha önce OSB’deki arazilerin metrekaresinin 300-500 arası olduğunu dile getiren Ali Bahar, ekspertiz uygulamasının ardından ise 856 TL’ye çıktığını açıkladı. Antalya OSB’nin toplam değerinin 1.8 milyar TL olduğunu söyleyen Bahar, bu değer artışının yatırımdan meydana geldiğini dile getirdi. dile getirdi.

Antalya Tenis İhtisas Kulübü (ATİK) toplantı salonunda basın toplantısı gerçekleştiren Ali Bahar, ekspertiz sorununun 5-6 senedir kendileri için büyük bir problem olduğunu dile getirdi. OSB’lerin bu konuda başarılı işlemler gerçekleştirdiğini söyleyen Bahar, “Aslında ekspertiz ve bilirkişi konusu turizmcilerin de çok sıkıntı yaşadığı bir konudur. Biz bunu Antalya OSB olarak başardık” dedi.

Fiyat heyet...