07 / 07 / 2024

Antalya otogarı son durum

Antalya otogarı son durum

645 milyon TL bedelle satışa sunulan Antalya Otogarı'na talip çıkmadı. 144 bin metrekare arsa alanında yer alan Antalya Otogarı'nın yeri ticaret, turizm ve konut yatırımına açıktı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk yarısında 1.179 adet devre mülk satıldı!

Sur Tatil Evleri Antalya projesinde son dakika devre mülk satış rakamları tek tek açıklandı. İşte o rakamlar ve proje ile ilgili detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

Sur Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk 3 ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı!

Sur Tatil Evleri GYO portföyünde yer alan  Sur Tatil Evleri Antalya projesindeki son dakika satış rakamları açıklandı. Projeden yılın ilk üç ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

TOKİ Antalya projesinde son dakika! Ucuz konut bekleyen Antalyalılar dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Antalya otogar esnafından kira indirimi talebi!

Antalya Otogarı’nda faaliyet gösteren faaliyet Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması yönünde talepte bulundu.

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Sur Yapı Antalya Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışta!

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında inşa edine Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışa çıkarıldı. Fiyatların 327 bin TL'den başladığı son etapta 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor...

Antalya otogarı son durum Haberi

Antalya otogarı son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni otogarı alanını Döşemealtı İlçesi'ne taşıma kararının ardından, mevcut otogarı satmak için yaptığı ihaleye katılan olmadı. Antalya'nın otogarına talip çıkmayınca ihale belirlenmeyen bir tarihe ertelendi.


Otogar arsası ve dahilindeki akaryakıt istasyonu alanı toplam 645 milyon TL satış bedeli üzerinden  satışa sunulan Antalya Otogarı'nda  bedelin yüzde 25'i peşin, kalan miktar ise bir yılda taksitler halinde ödenebileceği belirtildi.


144 bin metrekare arsa alanına sahip Antalya Otogarı'nın yeri ticaret, turizm ve konut yatırımına açıktı. EXPO alanı ile tramvay bağlantısı, anayolların kesişme noktasında 1.8 emsal, yüzde 70 ticari, yüzde 30 konut alanı, kat sınırı yok, satışta KDV yok" ilanıyla ihaleye çıkmıştı.