14 / 05 / 2024

antalya projeleri nelerdir

antalya projeleri nelerdir

Seçim sürecinde Antalya'yı adım adım dolaşarak ön plana çıkan isim Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'dı. Elvan; samimiyeti, sorunlara yönelik anında çözümleri ve projeleri ile herkesimden Antalyalının gönlünü kazandı.

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

İmar planı çeşitleri nelerdir?

İmar planı, şehir planlamada dikkate alınan bir düzenlemedir. Şehir ve çevre planlama stratejilerinde farklı imar projeleri devreye girer. Peki imar planı nedir, imar planı çeşitleri nelerdir ve özellikleri nelerdir? İşte imar planı ve çeşitleri hakkında bilinmesi gerekenler...

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ’den 2 bin 2 konut müjdesi! TOKİ'nin yeni projeleri nelerdir?

TOKİ, dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ, Şanlıurfa merkez ve Eyyübiye ilçelerinde konutlar ihaleye çıkacak. İşte haberin detayları!

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! O iki ilçeye 376 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Antalya projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? 

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin yeni projelerini araştırmaya başladı. TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? 

TOKİ yeni konut projeleri neler?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasından sonra gözler yeni projelere çevrildi. Peki, TOKİ yeni konut projeleri nelerdir? İşte tüm detaylar....

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

antalya projeleri nelerdir Haberi

antalya projeleri nelerdir

"Son Karar İstikrar" 

"Yeni Akdeniz Yolunda İlk Hedef Antalya, Son Karar İstikrar" sloganıyla yola çıkan ve 2 aylık sürede Antalya'da adım atmadık yer bırakmayan Ulaştırma Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, seçim sürecinin en aktif ismi oldu. İl Merkezi ve ilçeleri tek tek dolaşan, mahalle toplantılarına katılan, derneklerle, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Lütfi Elvan, projeleri ile Antalyalıların gönlünü kazandı. 


Millet iradesi istikrarı isteyecek 

Sandığa gidecek Antalyalılara son mesajını veren Elvan, "Bizim tek amacımız var, o da Antalya'ya hizmet. Antalya'da turizmi şaha kaldıracak, istihdamı artıracak, çiftçimizin yüzünü güldürecek, gençlerimize iyi bir gelecek sağlayacak projelerle geliyoruz. Bugüne kadar söz verdiklerimizi yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Ben Antalyalı hemşerilerimin 7 Haziran'da tercihini yine istikrar ve büyüyen...