03 / 05 / 2024

antalya rus ev sahibi

antalya rus ev sahibi

Uçak krizi sonrasında tatil için Antalya’ya gelen Ruslar ülkelerine döndü ancak kentte ev sahibi olanlar satış hamlesi yapmadı. Satışın aksine ev almak için görüşmeler devam etti.

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Antalya'daki kira fiyatlarını adeta uçurdu. Turizm kenti Antalya'da ev kiralarında 2 ay içinde rekor yükseliş kaydedildi. 2 ay öncesine kadar 2 bin liraya kiraya verilen daireler için şimdi 20 bin lira talep ediliyor.

İstanbul Üniversitesi Antalya'da 7 ev ve iş yeri satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 7 adet ev ve iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da ev kiraları uçtu!

Koronavirüs salgını sürecinde Antalya'nın bazı bölgelerinde yarı yarıya düşen konut kiraları, öğretimin başlamasıyla beraber astronomik seviyelere yükseldi.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Antalya'da 360 derece dönebilen ters ev inşa edildi!

Antalya'da orman parkında tamamen ters olarak yapılan ve kendi ekseninde dönebilen ev, yakında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Antalya Kundu'daki Ters Ev'e 2020'de yeni konsept!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev, 2020 yılı için konseptini değiştiriyor. Geçtiğimiz yıl 15 bin kişi tarafından ziyaret edilen aksiyon evi, 2-20 Mart tarihlerinde yenilenecek.

Antalya Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi ailelere konteyner ev!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara konteyner ev yardımı yapıyor.

antalya rus ev sahibi Haberi

antalya rus ev sahibi


Türkiye’nin hava sahasını işgal eden Rus uçağını düşürmesinin ardından iki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler; Rusya’nın Türk TIR’larını ülkeye almaması, işadamlarını göz altına alması, tur iptallleri, Türk inşaat şirketlerinin şantiyelerine baskın, gıda ürünlerine sıkı denetimlerle gerildi. Milyarlarca dolarlık ticaret ve yatırımın tehlikeye girmesinin yanı sıra Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından ‘Türkiye’ye gitmeyin’ çağrısı üzerine birçok Rus vatandaş ülkesine geri döndü. Türkiye’de yaşayan Rus vatandaşlarına yapılan ülkenize dönün çağrısı üzerine, Ruslar’ın Türkiye’de en çok ziyaret ettikleri ve yabancıya konut satışında ilk sırada yer aldıkları Antalya’da emlak piyasasının krizden sonra nasıl etkileneceği merak konusu oldu.





Rahatsız değiller


Antalya Emlak Komisyoncuları Başkanı Şeref Sağlam, uçak krizinden dolayı Rus vatandaşlarından evlerini satışa çıkarmak gibi bir talep gelmediğini söyledi. Hatta tam tersine ev sahibi olmak için bir...