15 / 05 / 2024

antalya Sarıcasu İlkokulu

antalya Sarıcasu İlkokulu

Kumluca Belediyesi tarafından yeri okul alanı olarak imar planına dahil edilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan yeni Sarıcasu İlkokulu'nda inşaat çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

Antalya Hali'nde sarımsak 1 TL, patates 3 TL ve soğan 3 TL! İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 15 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Sarımsak 1 TL, patates 3 TL ve soğan 3 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Antalya Hali'nde diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 15 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 13:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Antalya Serik'e 3 yeni okul!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Antalya Büyükşehir'den 4 aileye konteyner ev!

Antalya'nın Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaraların sarılması konusunda imkânları seferber etti. 

Antalya Konyaaltı'da metruk yapılara geçit yok!

Antalya Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarısu Mahallesi'nde bulunan metruk yapı yıkıldı. Bölgede metruk yapıların denetimi sağlanacak.

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

antalya Sarıcasu İlkokulu Haberi

antalya Sarıcasu İlkokulu


Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Sarıcasu köyünde, Kumluca Belediyesi tarafından yeri okul alanı olarak imar planına dahil edilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan yeni Sarıcasu İlkokulu'nda inşaat çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Okul inşaatının bulunduğu alanda inceleme yapan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, okulun yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sarıcasu İlkokulun geçmişte köy okulu olarak uzun yıllar eğitim alanında hizmet verdiğini ve birçok devlet adamının ilkokul eğitimini bu okulda aldığını söyledi. 


Sabah...