02 / 05 / 2024

Antalya Sarılar yol yatırımları

Antalya Sarılar yol yatırımları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’taki mahalle grup yollarını bir bir sıcak asfaltla buluşturuyor. Asfalt ekipleri Sarılar Mahallesi’nde, delik deşik olması nedeniyle vatandaşların yoğun şikayetine neden Sarılar Caddesi’ni asfaltladı.

Kiracılar isyan bayrağını çekti: Kara kara düşünüyoruz!

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu Kurucusu Cengiz Kul yaptığı açıklamada kiracıların giderek artan kira bedelleri için isyan bayrağını çektiğini belirterek, halkın seçimde tepkisini göstereceğini dile getirdi.

Mağdur kiracılar bir araya geldi: Kira krizi çözülmeli, ev sahipleriyle kiracılar karşı karşıya gelmemeli!

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu kurucuları ve üyeleri Attalos Meydanı’nda kira krizine tepklerini dile getirdi. Mağdur kiracılar, kira sorununun çözülmesi gerektiğine, ev sahipleriyle kiracıların karşı karşıya kalmaması gerektiğine dikkat çekti. İşte mağdur kiracıların yaptığı o açıklama...

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Ev fiyatları artık yabancılar için bile pahalı! Konut fiyatları düşecek mi? 

İki senede ev fiyatlarının yüzde 500’ün üzerinde yükseldiği Antalya, yabancılar için de cazibesini kaybediyor. Peki ev fiyatları düşecek mi?

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarı tarafından kuruldu.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Antalya Hal fiyatları açıklandı mı? Halde sebze ve meyve ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 11 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Antalya toptancılar halinde sebze meyve fiyatı ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Antalya Sarılar yol yatırımları Haberi

Antalya Sarılar yol yatırımları


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Manavgat’taki mahalle grup yollarını bir bir sıcak asfaltla buluşturuyor. Asfalt ekipleri Sarılar Mahallesi’nde, delik deşik olması nedeniyle vatandaşların yoğun şikayetine neden Sarılar Caddesi’ni asfaltladı. Caddenin bozuk olan kısmı komple kazındıktan sonra, sıcak asfaltla kaplandı. Buradaki çalışmayı kısa sürede tamamlayan ekipler, ardından aynı sorunun yaşandığı Muhittin Ersoy Bulvarı’nı da kaymak gibi asfaltla buluşturdu. Çalışmalar, her iki cadde esnafında da büyük memnuniyet yarattı. Esnaf, kullanılamaz hale gelen yolda oluşan su birikintilerinin hem sürücüler hem de kaldırımda yürüyen vatandaşlar için sıkıntı yarattığını ifade ederek, sorunu çözen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 



Antalya Büyükşehir...