29 / 04 / 2024

Antalya Satılık Villa

Antalya Satılık Villa

Toplam 64 adet konuttan oluşan Casa Riva Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Özpınarlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Casa Riva Evleri adres bilgileri...

Antalya Nova Residence' da fiyatlar 400 bin TL' den başlıyor!

Özpınarlar İnşaat Grubu tarafından hayata geçirilen Antalya Nova Residence projesinde 135 adet daire, 5 villa, 16 tripleks bulunuyor. Antalya Nova Residence' da fiyatlar 400 bin TL' den başlıyor!

Konyaaltı Tuval On2 projesinde villalar 320 bin Euro' dan başlıyor!

Kayışlı İnşaat tarafından hayata geçirilen Konyaaltı Tuval On2 projesi toplam 12 villadan oluşuyor. Proje Antalya İl'i Konyaaltı İlçe'sinde yükseliyor. Konyaaltı Tuval On2 projesinde villalar 320 bin Euro' dan başlıyor.

Antalya Lale Park Yaşam Evleri satış ofisi!

Antalya Lale Park Yaşam Evleri Hatip İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 4 blok bulunuyor. Antalya Lale Park Yaşam Evleri satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Pamfilya Konakları'nda 2 milyon 550 bin TL'ye satılık 3 dubleks villa!

Antalya Pamfilya Konakları'nda bulunan 27.342 metrekare yüzölçümüne sahip 3 villa Antalya 3. İcra Dairesi tarafından 20 Ocak 2015 günü saat 13:30 ile 13:40 arası ihale ediliyor.

Antalya yazlık evler 2013!

Akdeniz'in önemli turizm bölgelerinden biri olan Antalya, denizi, doğası, palmiyelerin dizildiği bulvarları ve tarihi mekanlarıyla yerli ve yabancı turistlerin cazibe noktası bir kent. Antalya'dan ev bakanlar, Antalya yazlık evler 2013 listesine tıklayın.

Antalya'da 1.4 milyon TL'ye villa ve bahçeli ev!

T.C. Antalya 6. İcra Müdürlüğü, Antalya ili Döşemealtı mahallesindeki villa ve bahçeli evi 1 milyon 446 bin 918 TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Eylül 2012 Cuma günü yapılacak

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum ne? Antalya zirveye yerleşti!

Türkiye genelinde Eylül ayında kiralık konut fiyatlarında ilçelerin büyük çoğunluğunda yükseliş olmadığı belirlendi. İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Antalya Satılık Villa Haberi

Antalya Satılık Villa

Casa Riva Evleri projesinde spor salonu, sauna, toplantı odası, çocuk oyun alanları, kamelyalar, otopark, yüzme havuzu, fitness salonu gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Casa Riva Evleri projesinde daireler 235 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen alanlardan oluşuyor. Proje Özpınarlar İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Casa Riva Evleri projesinde 14 adet 6+1 bahçe dubleksi, 48 adet 4+1 daire, 2 adet 5+1 bahçe dubleksi bulunuyor. Proje toplam 13 bin 455 metrekare alan üzerinde yer alıyor.


Casa Riva Evleri projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 150 bin TL' den satışa sunuluyor. Antalya İl' inde yükselen projede daireler 2015 Mayıs ayında teslim edilecek.


Casa Riva Evleri adres bilgileri!

Adres: Yeşilbahçe Mah. Çınarlı cadde H.Yusuf Sert apt. No : 41/1-2 Muratpaşa • Antalya

Tel: +90 242 316 73 93

Web: http://www.ozpinarlar.com.tr/

Tülay...