06 / 05 / 2024

antalya Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapatılacak mı

antalya Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapatılacak mı

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Gabar petrolü akmaya başladı; Günlük  bin 200 varil petrol üretimi yapılıyor

Cumhuriyet tarihinin en büyük petrol keşfinin yapıldığı bölge olan Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Petrol Sahası kapılarını açtı. İşte detaylar...

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Antalyalı emekli öğretmen 17 yıldır evinin peşinde!

17 yıl öne Antalya Güzeloba’da satın aldığı daire kendisine teslim edilmeyen, hukuk mücadelesini kazanmasına rağmen evine kavuşamayan emekli öğretmen Hüseyin Durmuş, film gibi hikayesini anlattı.

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Antalya Ömer Halisdemir Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Antalya'nın Serik ilçesinde yıkımına başlanan eski ilçe jandarma komutanlığı binasının yerine yapılacak kent meydanına verilecek.

Kepez Belediyesi yeni açılan caddeye şehit Mustafa Haşmet'in adını verdi!

Kepez Belediyesi, 17 Şubat 1920'de Antalya'nın Kurtuluş Savaşında verdiği ilk şehit olan Mustafa Haşmet'in ismini, Ünsal Mahallesi'nde yeni açtığı caddeye verdi. Cadde, Mustafa Haşmet'in şahadetinin 95. yılında hizmete açıldı.

Seyhan'da tüm şehit yakınlarına ücretsiz ev!

Partisince tekrar aday gösterilen Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Seyhan'da yaşayan ve birinci dereceden asker, polis ve öğretmen yakını şehit düşmüş ailelere birer daire armağan edileceğini açıkladı.

Amplio Emlak sosyal projelere imza atıyor!

Haliç bölgesinde kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceğini duyuran Amplio Emlak Yatırım AŞ, bölgede sosyal projelere de imza atıyor. Haliç bölgesinde yer alan Şehit Öğretmen Neşe Alten İlköğretim Okulu'nun hamiliğini üstlendi...

Adana'da fedakar öğretmen okulu boyadı!

Adana'nın Kozan ilçesinde TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda görevli öğretmenler aralarında para toplayıp boya alırken, okulda görevli öğretmen Ümit Oktay tarafından sınıflar tek tek boyandı..

Nevzat Akdemir İlköğretim Okulu, onarılmayı bekliyor!

Maltepe'deki şžehit Öğretmen Nevzat Akdemir İlköğretim Okulu'nun duvarları çöktü çökecek. Bahçede oynayan yüzlerce öğrenci tehlikede  

Antalya'daki turizm tesis inşaatı faaliyetine son verildi

Antalya'nın Kemer ilçesi yakınlarındaki Kındılçeşme günübirlik kamp alanındaki tesis inşaatı faaliyetine son verildi

Antalya'da satılık ve kiralık hazine arsa ve arazileri!

Antalya'daki hazine taşınmazlarının ekonomiye kazandırılması için yapılan ihalelere 2010 yılında da devam ediliyor

Milli Emlak Antalya'da 2 adet arsa satacak

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Antalya Emlak Müdürlüğü 2 adet arsayı satışa çıkardı

antalya Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapatılacak mı Haberi

antalya Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapatılacak mı


Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak soru önergesi hazırladı. Budak sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu.


Budak önergesinde "Antalya Serik Dorumlar'da Şehit Öğretmen Abdullah Kara adına yaptırılan 8 derslikli ilkokul, öğrencilerinin başka bir okula taşınması nedeniyle boş kalmış ve çürümeye terk edilmiştir." dedi.


"Şehit Abdullah Kara İlkokulu'nun bilgisayar ve diğer donanım malzemelerinin de bunları temin eden ailenin haberi olmaksızın, diğer okullara götürüldüğü bildirilmektedir. Böyle bir uygulama bir yandan Şehit Öğretmen Abdullah Kara'nm hatırasına saygısızlık oluştururken, bir yandan da eğitime bağış yoluyla katkı sağlamak isteyenleri caydıracak niteliktedir." ifadelerinde de bulunan Budak önergesinde 4 soru sordu.


Budak'ın soruları

l-Antalya Serik Dorumlar Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasının gerekçesi nedir? Okulda kapanmadan...