30 / 04 / 2024

antalya Serik Kız Deresi Projesi

antalya Serik Kız Deresi Projesi

Antalya Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi artık gün sayıyor.

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Kira ödemeyen kızını icraya verdi!

Antalya Kepez'de dairesinde oturan kızından kirayı alamadığını öne süren babanın başvurusu üzerine mahkeme, evin tahliye edilmesine karar verdi.

Antalya Serik'te 4,8 TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Serik 1. Satış Memurluğu Antalya Serik'te yer alan portakal bahçesini 4 milyon 879 bin 910 TL'ye satıyor. 137.456 metrekare yüz ölçümüne sahip gayrimenkulün ilk satış günü 1 Ekim 2018  olarak belirlendi. 

Antalya Serik Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Antalya Serik Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bölgeye TOKİ konutlarının inşa edilmesini istediklerini söyledi. 

Antalya Serik'te 17.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Serik'te yer alan arsa Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için 17 milyon 866 bin TL bedel isteniyor.

TOKİ Antalya Serik projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Serik'te hayata geçireceği 583 konutun ihalesi yapıldı.

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

antalya Serik Kız Deresi Projesi Haberi

antalya Serik Kız Deresi Projesi


Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi artık gün sayıyor. Yaklaşık 8 milyon TL maliyetle gerçekleştirilen Kız Deresi Projesi trafiğe rahat nefes aldıracak, ilçenin yeni yüzü olacak.


MODERN BİR CADDE


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ASAT ekiplerinin birlikte yürüttüğü proje kapsamında, Kız Deresi’nde 1100 metre yağmur suyu kutu menfezi yapılarak üzeri tamamen kapatıldı. Dere üzerine hasır çelikli beton döküldü. Toprakla dolgu yapılan dere üzerinde 2 kilometrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. 2 kilometre uzunluğundaki cadde boyunca 2 metre genişliğinde bisiklet yolu, cep oto parkları ve engellilere göre düzenlenmiş 3 metre genişliğinde kaldırım yapıldı. Aydınlatma çalışmalarıyla da ışıl ışıl hale getirilen yola ekipler çevre düzenlemesi...