27 / 04 / 2024

antalya serik toki kentsel dönüşüm

antalya serik toki kentsel dönüşüm

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında çalışmalar başladı.

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

TOKİ'den Antalya'ya 357 konutluk yeni proje geliyor! 284.2 milyon TL'ye mal olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak. 357 konutun yer aldığı proje Serik'te inşa edilecek.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ'den Antalya'nın tek bir ilçesine 357 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya'da 357 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje Serik'te yükselecek.

Crystal Daisy için start verildi! Antalya'ya 137 odalı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi için resmen düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak proje, Antalya Serik'te hayata geçirilecek.

O ilde 10 adet konut ile 1 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Serik'te yer alan 10 adet konut ile Muratpaşa ilçesindeki 1 adet arsayı satıyor. Peki konutlar ile arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 2 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek duyurdu! Arsa alacaklar şimdi bakın

Serik Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Serik ilçesi, Abdurrahmanlar Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Antalya Serik'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Domateste deprem etkisi yaratacak karar! Çiftçiler isyanda: “İhracat pazarımızı bitirir!”

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından domates için getirilen ihracat yasağına yönelik tepkiler devam ediyor. Antalya Serik ve Aksu’da eylem yapan domates üreticileri yasağın kaldırılmasını talep etti.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Antalya Serik'te 52.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 tarla!

Serik 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Eminceler Mahallesi, 102 ada 2 ve 3 parselde yer alan 2 tarla 52 milyon 422 bin 579 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Manavgat TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

antalya serik toki kentsel dönüşüm Haberi

antalya serik toki kentsel dönüşüm

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında çalışmalar başladı.


Serik'te TOKİ tarafından eski belediye hizmet binası, sanayi sitesi ve toptancı hal gibi alanları da içinde barındıran ve 4 mahallede uygulanacak kentsel dönüşüm çalışmalar başlatıldı. 415 binada, 500 konut ve 1005 işyerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm için düzenlenen ihaleyi alan firma görevlileri tarafından ölçümlere başlandı. Analiz ve harita ölçümlerinin ardından bir de anket çalışması yapılacağı belirtildi.


Kökez, Yeni, Cumhuriyet ve Merkez mahallelerinde 22.7 hektar büyüklüğündeki alanda uygulanacak projeyle ilçe merkezindeki mevcut trafik yoğunluğunun azaltılması, yaşam kalitesi yüksek mekanların yaratılması hedefleniyor.



Antakya...