10 / 05 / 2024

Antalya Stadı maç başına kaç para alıyor

Antalya Stadı maç başına kaç para alıyor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer, Antalya Stadı'na maç başı ödedikleri ücretin yüksek olduğunu belirterek, "Üniversite stadını 5 bin liraya kiralarken şimdi maç başı 80 bin lira ödüyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.

Antalya'da depremle ilgili hızlı çalışma yapılmalı: Deniz fayları ve binaların risk durumları bilinmiyor!

Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Antalya’nın ulaşım, göç, deprem ve kentsel dönüşüm gibi önemli konularına ilişkin konuştu ve deprem için hızlı bir çalışma yapılarak veri toplanması gerektiğini söyledi. 

Konut kira fiyatlarındaki artıştan mağdur olan kiracılar rotayı Ankara'ya çevirdi! Antalya'dan Meclis'e yürüyorlar...

Antalya'da artan konut kira fiyatları nedeniyle mağdur olan yüzlerce kişi tarafından kurulan 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nun 16 üyesi, hazırladıkları 36 maddelik dosyayı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) siyasi partilere sunmak için yola çıktı.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Selinus Sahili’ne yapılaşma izni!

Antalya Gazipaşa’da yer alan Selinus Sahili 5 yıldızlı otellere açılıyor. Doğal sit alanı olan 2 kilometrelik sahilde yüzde 80 yapılaşma izni verildi.

Antalya’da arsa sahibi ve müteahhit anlaşmazlığı mağdur etti!

Antalya’da ev sahibi olmak isteyen 20’ye yakın vatandaş, arsa sahibi ve müteahhidin aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle mağdur oldu.

Antalya Stadı maç başına kaç para alıyor Haberi

Antalya Stadı maç başına kaç para alıyor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalya Stadı'na maç başı ödedikleri ücretin yüksekliğinden yakınarak, "Üniversite stadını 5 bin liraya kiralarken şimdi maç başı 80 bin lira ödüyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.


Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, stadı kiralamak için 15 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığına yaptıkları başvuruya net bir cevap alamadıklarını bildirdi.


A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile yaptığı milli maçta stadın güzelliğini tüm Türkiye'nin çok iyi gördüğünü ifade eden Gencer, "Yeni statlar şehrin takımı için yapılıyor. Başka kiracı bulma imkanı yok. Tek kiracı biziz. Bu nedenle stadın geleceğinin belirlenmesi gerekiyor. Antalyaspor olarak statsızlık yaşıyoruz. Stat yapıldığı günden itibaren bize kiralanması söz konusuydu ama çim problemi, müteahhitlerden kaynaklanan sıkıntılar gibi nedenlerle kiralanamadı. Belediyeye de bazı prosedürler gereği devredilemedi." dedi.


Kulüpler...