08 / 05 / 2024

Antalya Stadında maçlar ne zaman başlıyor

Antalya Stadında maçlar ne zaman başlıyor

Antalya'da 33 bin kişilik stat inşaatında çalışmaların yüzde 95'i tamamlandı. Stadın proje müdürü Yaşar Aydın, "Stat temmuz ayı sonunda futbol oynamaya müsait olacak" dedi.

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

Asgari ücret zammında yeni rakamlar peş peşe ortaya çıktı! 2024 Ocak ayında maaşlar ne kadar olacak?

Milyonlarca asgari ücretli 2024 maaş zamlarının ne kadar olacağını sorguluyor. Asgari ücret zammında yeni rakamlar ortaya çıktı! 2024 Ocak ayında maaşlar ne kadar olacak?

Öğretmen, doktor, hemşire, polis maşları kaç TL olacak? Memurlara flaş zam haberi! Şimdi bu rakamlara bakın!

6 aylık enflasyon farkı ve toplu sözleşme oranına göre zamlanacak 2024 Ocak memur maaşları tek tek hesaplandı. Peki Ocak 2024 öğretmen, doktor, hemşire, polis maşları kaç TL olacak?

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

2. el online otomobil pazarında satışlar ve fiyatlar arttı!

2. el online oto pazarında satışlar da fiyatlar da arttı. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 11 yükselirken, araç fiyatları yaklaşık yüzde 35 arttı.

Kripto para borsasında vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 kişi için yakalama kararı!

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen "Bitrota" isimli kripto para borsasında mağdur olan vatandaşların şikayetleri üzerine şirket sahibi olan 2 kişi ile ilgili olarak yakalama kararı çıkarttı.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Antalya Konyaaltı'nda 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsayı 8 milyon 604 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

TOKİ Antalya Korkuteli kura sonuçları 8 Haziran 2020 kazananlar listesi!

TOKİ Antalya Korkuteli kura sonuçları 8 Haziran 2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Antalya Korkuteli kura sonuçları 8 Haziran 2020 kazananlar listesi ve TOKİ Korkuteli kura sonucu isim listesi...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Antalya Stadında maçlar ne zaman başlıyor Haberi

Antalya Stadında maçlar ne zaman başlıyor

Antalya'da geçen yıl haziran ayında temeli atılan ve 96 dönümlük arazide yer alan 33 bin kişilik stadyumda inşaat çalışması sona yaklaştı. Tam daire şekliyle antik kentlerdeki arena görünümünü andıran statta çalışmaların yüzde 95'inin tamamlandığı belirtildi.


Çatı bölümü özel hazırlanan statta 16 bin metrekarelik çatı ile tribünlerin üzeri kapatıldı. Türkiye'deki futbol sahalarından farklı bir özelliğe sahip olan stadın çatısındaki 13 bin metrekarelik bölümde yer alan güneş enerji panelleri de elektrik üretecek. Kendi enerjisini üretecek stat, şehir merkezini de besleyecek.


ELEKTRİK ÜRETECEK

UEFA kriterlerine uygun şekilde hazırlanan statta 38 tane 20 kişilik, 4 tane grup, 1 tane de protokol locası yer alıyor. 8 bin metrekarelik ticari alan ile 1200 araçlık otopark yer alan statta karşılıklı iki skorboard bulunuyor.


Taraftar için farklı yönlere giriş çıkış alanı...