29 / 07 / 2024

Antalya teomanpaşa caddesi kentsel dönüşüm son durum

Antalya teomanpaşa caddesi kentsel dönüşüm son durum

1995 yılının Nisan ayında taşınan Bağ-Kur binası 11 yıl hizmet verdikten sonra eski Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü binasına taşınmıştı. Binanın yıkılması noktasında çalışmalar başlanırken bina hissedarından itiraz geldi.

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 26 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesini 26 Ağustos tarihinde ihaleye çıkarıyor.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Antalya Muratpaşa'da evler zeminin göçmesiyle yana ve öne doğru yatmaya başladı! 

Antalya Muratpaşa'da 60'lı yıllarda kapatılan arıkların üzerine yapılan evler, yana ve öne doğru yatmaya başladı. Vatandaşlar, yıkılmak üzere olan evlerdeki vatandaşlar korkuyla yaşıyor...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

Antalya Gazipaşa'daki Kahyalar Köprüsü restore ediliyor!

Antalya Gazipaşa'da beylikler dönemine ait olan ve yıllar önce sel sularından dolayı büyük hasar gören tarihi Kahyalar Köprüsü'nde restorasyon çalışmasına başlandı.

Antalya teomanpaşa caddesi kentsel dönüşüm son durum Haberi

Antalya teomanpaşa caddesi kentsel dönüşüm son durum

1995 yılının Nisan ayında taşınan Bağ-Kur binası 11 yıl hizmet verdikten sonra eski Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü binasına taşınmıştı. Binanın yıkılması noktasında çalışmalar başlanırken bina hissedarından itiraz geldi. Bina hissedarı ile öncelikle anlaşma yoluna gidildiği ancak yüksek meblağ istenmesi nedeniyle anlaşmaya varılamadığı ifade edildi. Şimdi itiraz süresi beklenecek ve çıkacak olan karara göre eski Bağkur binası kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak.


Teomanpaşa Caddesi’nde yıllarca Bağ-Kur binası olarak hizmet veren bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacaktı ancak yıkım itiraza takıldı.


1995 yılının Nisan ayında takas yoluyla alınan mülkiyeti Bağ-Kur’a ait olan bina 01.01.1990 yılında inşası biterek kullanıma açılmıştı. 11 Yıl burada hizmet eden kurum daha sonra eski Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü binasına taşınmıştı.8 Katlı bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yerine yurt binası yapılması planlanıyordu.


Bağ-Kur,...