02 / 05 / 2024

Antalya The Land of Legends Theme Park

Antalya The Land of Legends Theme Park

Franco Dragone, eğlence dünyasının ihtişamını Land of Legends Theme Park ile Türkiye’ye taşıyor. The Land of Legends Theme Park, Türk turizminin başkenti Antalya’nın Belek beldesinde 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle misafirlerini bekliyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

The Love Collection Antalya yüzde 50'si peşin, kalanı teslime kadar taksitle satışta! Yeni proje! 

The Love Collection Antalya projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki The Love Collection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Antalya’daki 5 milyar dolarlık miras davası sonuçlandı! Dev arazinin 700’den fazla mirasçısı çıktı!

Antalya kent merkezinde 5 milyar dolar değerinde 4 bin dönüme yakın arazinin üçte bir hisse sahibi Arap Süleyman'ın miras davası resmen sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Kara tarafından kuruldu.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya Serik Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Antalya'nın Serik ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yüklenici firmaya inşa ettirilecek olan Millet Bahçesinin inşaatına başlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Sur Yapı Antalya’da 900 dairenin teslimi başladı!

Daha önce 660 dairenin teslim edildiği Sur Yapı Antalya projesinde 900 dairenin daha teslimine başlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Antalya İbradı’da tarihi yapılar onarılıyor!

Antalya İbradı'de Antalya İbradı'de kültür varlığı olan tescilli tarihi yapıların restorasyonuna başlandı. 

Antalya The Land of Legends Theme Park Haberi

Antalya The Land of Legends Theme Park

Türk turizmi açısından büyük öneme sahip olan ve 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle faaliyete geçecek projede; dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Gayrimenkul PJSC ile stratejik ortaklık yapılıyor. Ortadoğu, Kuzey Afrika, Hint Yarımadası, Güney Asya, ABD ve Avrupa gibi dünyanın önemli pazarlarında birçok global ölçekli projeye imza atan Emaar, alışveriş merkezleri ve perakende satış mağazaları sektöründeki deneyimi ile alışveriş ünitelerinin yönetimi konusunda projeye yeni bir boyut kazandırıyor.


Bir tatilin her yönünün mükemmel bir şekilde harmanlandığı benzersiz bir konsept olarak hayata geçirilen The Land of Legends Theme Park, etkileyici mimarisi ve eğlence dünyasının dahisi olarak bilinen Franco Dragone’nin yaratıcılığıyla yepyeni bir eğlence konseptinin öncülüğünü yapacak. Las Vegas, Macau, Paris, Wuhan, Dubai ve Rusya’da gerçekleştirdiği gösteriler 100 milyondan fazla...