14 / 05 / 2024

Antalya The Marmara otel

Antalya The Marmara otel

İNGİLİZ Daily Telegraph Gazetesi'nin hazırladığı " Dünya'nın En Sıra Dışı 50 Oteli " listesine Türkiye'den 2 otel girdi. Oteller Kapadokya ve Antalya'da bulunuyor.

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

The Love Collection Antalya yüzde 50'si peşin, kalanı teslime kadar taksitle satışta! Yeni proje! 

The Love Collection Antalya projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki The Love Collection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

The LifeCo, BAE'de yeni merkez açacak!

Bodrum ve Antalya tesislerinden sonra iki yıl önce 3 milyon dolarlık yatırımla Phuket/Thailand'da bir merkez açan The LifeCo, global bir marka olmayı hedefliyor. Şirket, 2020’de ilk etapta BAE'de yeni bir merkez açacak.

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

Pendik The Holl fiyat listesi!

2019 yılının Temmuz ayında teslimlerin gerçekleşeceği Pendik The Holl projesi Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip. İşte Pendik The Holl fiyat listesi...

The Marmara Taksim Otel satılıyor mu?

The Marmara Taksim Otel, iki yıl önce 45 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenilemişti. Şimdilerde ise The Marmara Taksim Otel'in satılması gündemde.

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.

Antalya The Marmara otel Haberi

Antalya The Marmara otel

Yeri, mimarisi ve hizmeti file farkını ortaya koyan otellerin seçildiği listede Kapadokya'daki Dream Cave Hotel ile Antalya Falez'deki The Marmara Hotel de yer alıyor. 




Gazetede, Kadokya yöresindeki çok sayıda mağara otelden biri olan Dream Cave Hotel'in 4 odasının "bölgenin meşhur peribacaları içine oyulduğuna" dikkat çekiliyor. Antalya The Marmara Oteli ise 360 derece dönebilmesinden ötürü listede yer buldu. Otel, odalarının bulunduğu ana binası 2 bin 750 ton ağırlığında olmasına rağmen, altındaki su havuzu sayesinde yavaşça dönerek, bütün odaları falez manzarasından...