03 / 05 / 2024

antalya ticaret merkezi

antalya ticaret merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı; kültür ve ticaret merkezi yapım işini 20 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 420 günde tamamlanacak.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

TOKİ'den Burdur'a 385 konut ve ticaret merkezi!

Burdur Karamanlı 2.Etap 385 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan'da saat 14:30'da yapılacak.

Burdur TOKİ konut ve ticaret merkezi ihalesi 30 Nisan'da!

Burdur Karamanlı İlçesi 2.Etap 385 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan'da yapılacak.

Sakarya Yeşilyurt Ticaret Merkezi’ndeki iş yerleri kiraya verilecek!

Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nde yer alan 14 iş yerini 4 yıllığına kiraya veriyor.

Silikon Vadisi’ne Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Yeni Türk Ticaret Merkezi'nin Dubai, New York ve Londra’nın ardından Silikon Vadisi’nin yer aldığı San Francisco’da kurulacağı açıklandı.

Şehzadeler Belediyesi ticaret merkezi yaptıracak!

Şehzadeler Belediyesi Ticaret Merkezi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle ihale edilecek. 

Çanakkale Çardak Ticaret Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Çardak bölgesinde yapılması planlanan Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi için inşaat çalışmaları başladı.

Yozgat Hal ve Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin alanında incelemelerde bulundu. Arslan, projede çalışmaların hızlandığını söyledi.

Karacabey Ticaret Merkezi Bursa’nın cazibesini artıracak!

Bursa’nın Karacabey ilçesi yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. 116 bağımsız bölümden oluşan Karacabey Ticaret Merkezi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden Ticaret Merkezi'nin ve otopark projesinin inşaat alanını inceledi. Arslan, Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90’ının tamamlandığını açıkladı.

Londra Türk Ticaret Merkezi açıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Türk Ticaret Merkezi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın başkanlığında açıldı. Bakan Pekcan, TTM’de hizmet veren firmaların ürünlerini inceledi.

antalya ticaret merkezi Haberi

antalya ticaret merkezi


Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı; kültür ve ticaret merkezi yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 420 günde tamamlanacak.


İhalesi; 20 Şubat 2015 tarihinde saat 10.30'da Antalya Büyükşehir Belediyesi Danışmanlar Ofisi Toplantı Salonu'nda yapılacak. 


İhale ilanı:


BİNA YAPTIRILACAKTIR

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI


ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE TİCARET MERKEZİ YAPIMI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/6745

1-İdarenin

a) Adresi : Karaalioğlu Parkı İçi Muratpaşa/ANTALYA 07100 MURATPAŞA/ANTALYA

b) Telefon ve faks numarası : 2422495230 - 2422495493

c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a)...