19 / 05 / 2024

Antalya Topçam yenileme

Antalya Topçam yenileme

Antalya Büyükşehir Belediyesi yıllardır vatandaşa kapalı olan ‘Topçam’ı yenileyerek halkın hizmetine sundu. Modern ve daha kullanışlı hale getirilen Topçam dinlenmek ve piknik yapmak isteyen Antalyalıların yeni adresi oldu.

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da yüzde 12 indirim fırsatı! 

Park Yaşam Antalya projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projede fiyatlar 4 milyon 180 bin TL'den başlıyor. 

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle satışta! Antalya'da 1.400 konutluk yeni proje!

Park Yaşam Antalya'da yer alan konutlar yüzde 15 indirimle satışa çıktı. Projede 1.400 konut yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da 2 arsa satıyor: 81.5 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı ilçesi Yağca ve Düzlerçamı Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı toplam 81 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'nın 4 ilçesine 1.322 yeni konut müjdesi!

Antalya'nın Manavgat, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya ilçelerinde geçtiğimiz yaz meydana gelen yangında birçok yaşam alanı yanmış ve küle dönmüştü. Yangın sonrası hasar gören yapıların yerine yenileri inşa ediliyor.

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Antalya Kepez'e ASM müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

Sur Yapı Antalya'da daire teslimleri hız kesmiyor!

Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ödüle layık görülen Sur Yapı Antalya'da yaşam başlıyor. Projede yer alan 13 blokun daha teslim işlemlerine başlanıyor.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Topçam yenileme Haberi

Antalya Topçam yenileme


Antalya Büyükşehir Belediyesi yıllardır vatandaşa kapalı olan ‘Topçam’ı yenileyerek halkın hizmetine sundu. Modern ve daha kullanışlı hale getirilen Topçam dinlenmek ve piknik yapmak isteyen Antalyalıların yeni adresi oldu. Engelli bireylerin de rahatlıkla kullanabileceği piknik alanında oturma guruplarından, otoparkına kadar ziyaretçilerin konforu için 5 yıldızlı hizmet veriliyor.


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yenileyerek Antalyalıların hizmetine sunduğu Topçam vatandaşların vazgeçemeyeceği günübirlik piknik alanlardan biri oldu. Gencinden yaşlısına piknik yapmak ve şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenler, haftanın yedi günü, Antalya’nın yeni yaşam merkezi Topçam’ı ziyaret ediyor.

ŞEHRİN STRESİNDEN UZAK

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden ANET A.Ş. tarafından Topçam’a toplam 1 milyon 400 bin TL yatırım gerçekleştirildi. Yapılan yatırımlar ile Topçam Günübirlik Piknik Alanı, halkın daha düzenli, güvenilir, temiz ve huzurlu bir ortamda piknik yapması ve denize girmesi için modern ve...