28 / 04 / 2024

Antalya tünektepe otel projesi

Antalya tünektepe otel projesi

Menderes Türel, turizm çalışanları ile bir araya geldi. Antalya’nın çok önemli bir turizm merkezi olduğunun altını çizen Türel, bu bilinçle ve ciddiyetle, gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Konut yatırımında Antalya kazandırıyor!

Antalya, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanan konut fiyat endeksine göre gerçekleşen yüzde 25,4 değer artışıyla son bir yılda en yüksek değer artışı yaşanan şehirlerin başında geldi..

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

NG Grubu, Sapanca'daki ikinci yatırımını hızlandırdı!

NG Grubu, Sapanca ve Ayfon'daki yatırımlarının yanında Antalya’da Phaselis Otel’i ve son olarak da geçen ay Bodrum’da bir oteli satın aldı. NG Hotels, Sapanca’daki oteline ilave yeni otelini de 2020 yılının ilkbaharında devreye alacak...

Antalya Kervansaray Lara Otel 495 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 27973 ada, 39 parsel ve 40 parselde yer alan otel icradan satışa çıkarıldı...

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Antalya Türkbeleni'ndeki işletmeler ihaleye çıktı!

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni projesinde yer alan 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro için ihale yapıldı.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi, yeşilçam yıldızı Türkan Şoray'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Antalya tünektepe otel projesi Haberi

Antalya tünektepe otel projesi

 Türel, “Hızlı tren, kruvaziyer liman, Boğaçayı, Konyaaltı, Tünektepe projeleri, bunların hepsi yapılacak. Bunlar iş olacak, aş olacak. Antalya geçen 5 yılda 15 yıl kaybetti. Şimdi Mevlana Kavşağı açıldı. Çevreyolu, havaalanı yolu üzerinde yeni kavşaklar yapılıyor. Siz önümüzü açmasaydınız, Menderes Türel’i 2014’te göreve getirmeseydiniz belki de hiçbiri yapılmayacaktı. Bu nedenle destekleriniz çok önemli” dedi. Antalya’nın 2009’da yaşadığı boş vaat filminin şimdi Türkiye versiyonunun oynandığını ifade eden Türel, asgari ücretin 1500 lira olması halinde otellerin yarısı kapanacağını dile getirdi. “Az laf çok iş” dediklerini hatırlatan Başkan Türel, siyaseti halka hizmet için yaptıklarını anlattı.


 MEVLANA KAVŞAĞI’NDAN SEN GEÇMİYOR MUSUN?

Antalya’nın yatırımlarla zenginleşeceğini bildiklerini ve böyle projelerle uğraştıklarını belirten Başkan Menderes Türel, “Vatandaşın önüne doğru dürüst proje koyan yok. Bir de bizim projelerimize insan odaklı...