05 / 05 / 2024

antalya türbeleninde neler var

antalya türbeleninde neler var

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni projesinde yer alan 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro için ihale yapıldı.

Milyonlarca mülk sahibini ilgilendiriyor! Kira vergisinde kazandıran tüyolar neler? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulü kirada olan vatandaşların vergi ödeme işlemleri 1 Mart itibarıyla başlamış olup 31 Mart'ta sona eriyor. Posta Gazetesi yazarı Bilal Emin Turan bugün kaleme aldığı yazısında kira vergisi hakkında merak edilen konu başlıklarına değindi.

Osman Nuri Kabaktepe'den İBB'ye bütçe tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) toplamda 139 milyar 868 milyon TL bütçe kullandığına dikkat çekti. Kabaktepe bu bütçeyle neler yapıldığını sordu.

Konut yatırımında Antalya kazandırıyor!

Antalya, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanan konut fiyat endeksine göre gerçekleşen yüzde 25,4 değer artışıyla son bir yılda en yüksek değer artışı yaşanan şehirlerin başında geldi..

Antalya Türkbeleni'ndeki işletmeler ihaleye çıktı!

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni projesinde yer alan 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro için ihale yapıldı.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi, yeşilçam yıldızı Türkan Şoray'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin yapımı tamamlandı. Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan merkez 26 Ekim'de açılacak.

Yapı Kayıt Belgesi neler sağlayacak?

İmar barışı kapsamında alıncak olan Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, Yapı Kayıt Belgesi neler sağlayacak?

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, son rötuşların yapıldığı Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin Ekim ayı içinde açılacağını söyledi...

Antalya Türkbeleni projesinin yüzde yüzde 95’i tamamlandı!

2013'te çıkan yangında ciddi zarar gören Türkbeleni, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin projesi ile küllerinden doğuyor. Yüzde 95’lik bölümünün tamamlandığı çevreci Türkbeleni projesi Manavgat’ın yeni çekim ve cazibe merkezi olacak. 

Antalya Türkbeleni projesi açılış için gün sayıyor!

Manavgat’ta düzenlenen iftar yemeğinde açıklamalar yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkbeleni projesinin birkaç ay içinde açılacağını söyledi.

Antalya Tünektepe projesinin ihalesi canlı yayınlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, simgesel özelliğiyle kente ciddi bir katma değer kazandıracak olan  Tünektepe Projesi’ni 1 Şubat Perşembe günü ihaleye çıkarıyor. İhale canlı olarak yayınlanacak.

Antalya Tünektepe projesinin ihalesi 1 Şubat'ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, simgesel özelliğiyle kente ciddi bir katma değer kazandıracak olan Tünektepe Projesi’ni 1 Şubat Perşembe günü ihaleye çıkaracak.

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

antalya türbeleninde neler var Haberi

antalya türbeleninde neler var

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı çevreci proje ile 2013'te çıkan yangının ardından yeniden küllerinden doğan 350 dönümlük Türkbeleni Projesi, yenilenen yüzüyle açılış için gün sayarken alan içerisindeki işletmeler de ihaleye çıktı.

5 firma katıldı

Bu kapsamda Türkbeleni Kent Ormanı D Tipi Mesire yeri içerisindeki 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro işletmesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince açık artırma usulüne göre şartname esasları dahilinde kiraya verilmesine ilişkin ihale 4 Aralık Salı günü saat 10.00’dan itibaren farklı oturumlarda yapıldı. ilan.gov.tr’de ve yerel gazetede duyurulan ihaleye 5 şirket katıldı. Şeffaf bir ortamda yapılan ihalede 10 işletme 24 bin TL ile 66 bin TL arasında değişen muhammen bedellerle ihale edildi.  

Millet...