30 / 07 / 2024

antalya ücretsiz plajlar

antalya ücretsiz plajlar

Menderes Türel’in halkın ücretsiz kullanımına açtığı Konyaaltı sahili, 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek açılışa hazırlanıyor. Başkan Menderes Türel, bu yaz Konyaaltı’nda Büyükşehir farkının hissedileceğini ifade etti.

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Halk plajları ihale edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Özellikle Bodrum, Çeşme, Antalya gibi Türkler arasında da çok popüler olan yerlerde belli sayılarda, deneme amaçlı bu sene başlıyoruz, halk plajları ihalesi yapacağız" dedi.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki projeler için dava açıldı!

Antalya Kaş İlçesi'nde dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen Kaputaş Plajı'na plaj, tuvalet ve büfe projesine karşı dava açıldı. Kaş Belediyesi'nin uygulamalarının plajın doğal karakterini bozduğu belirtildi.

Antalya Syedra Antik Kenti ziyarete açıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde yer alan ve geçmişi Tunç Çağı'na kadar giden Syedra Antik Kenti, ücretsiz gezilebilecek

Antalya Belediyesi'nden kadınlara özel spor okulu!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, kent genelinde kadınlar için özel sabah sporu programı düzenledi. Muratpaşa Belediyesi, 5 noktada da ücretsiz step, plates ve aerobik kursu vermeye başladı.

Antalya Korkuteli Otogarı açıldı!

Antalya Korkuteli ilçe otogarı açıldı. Antalya içine veya Korkuteli içerisine yolcu götürmeleri yasak olacak. Otogarda ilçe içi taşıma ücreti normal 1,5 lira, öğrenci 1 lira ve 65 yaş üstü ücretsiz olarak uygulanacak.

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

Antalya İnceboğaz Plajı mesire alanı oluyor!

ANTALYA’nın Kaş Belediyesi, ilçenin en iyi plajları listesinde yer alan İnceboğaz Plajı’nı piknik ve mesire yeri olarak yeniden düzenleyecek. Plajda kır gazinosu, soyunma kabinleri ve büfeden oluşan 40 metrekarelik kapalı alan oluşturulacak.

antalya ücretsiz plajlar Haberi

antalya ücretsiz plajlar


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in halkın ücretsiz kullanımına açtığı Konyaaltı sahili, 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek açılışa hazırlanıyor. İnternet, şezlong, şemsiye, sehpa, tuvalet ve duş hizmetlerinin ücretsiz olacağı Konyaaltı sahilinde hummalı çalışma sürüyor. Başkan Menderes Türel, bu yaz Konyaaltı’nda Büyükşehir farkının hissedileceğini ifade etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı sahilinde ücretsiz olacak 7 bin şezlong, 3 bin 500 şemsiye ve sehpanın sahile yerleştirilmeye başlandığını belirtti. Tamamen ücretsiz halk plajına dönüşen Konyaaltı’nı yenilenen yüzüyle 22 Haziran Pazar günü vatandaşların emrine sunacaklarını ifade eden Türel, Büyükşehir ekiplerinin harıl harıl sahili açılışa hazırladığını kaydetti.


NTERNET ÜCRETSİZ

Türel şu bilgileri verdi: “10 ayrı plaj bölgesine ayırdığımız sahilde, her plaja 1 büfe yerleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ayakları yanmadan denize ulaşmalarını sağlayacak ahşap yollar oluşturuyoruz. Sahil boyunca 4’erli...