19 / 05 / 2024

antalya Ulaşım Ana Master Planı

antalya Ulaşım Ana Master Planı

Antalya’nın trafik sorunun ciddi boyutlarda olduğuna dikkat çeken İMO Başkanı Oğuz, 1989 yılından bu yana 7 kez ulaşım planı yapıldığını, belediye başkanları değiştikçe planların da değiştiğine dikkat çekti.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM'de!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışmaları mecliste!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, konuya ilişkin 9 soru hazırladı..

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması mecliste!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yozgat'ta Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Yozgat Belediyesi, Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma çalışmalarını bitirdi. Ana yol ve bağlantılarında asfalt dökümü de başladı.

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Antalya'nın kentsel dönüşüm ana planı hazırlanmalı!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD), İnşaat Sektörü Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Anntalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Balcı, ''Antalya'da “kentsel dönüşüm ana planı” hazırlanmasına ihtiyaç vardır” diye konuştu.

Antalya'nın ulaşım master planında sona gelindi!

Antalya'nın 19 ilçesi için hazırlanan ulaşım master planında son aşamaya gelindi. Plan için ön izinlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşımın anayasası olacağını söyledi.

Ankara Ana Ulaşım Planı mecliste konu oldu!

Ankara Ana Ulaşım Planı ile ilgili bazı iddiaları meclis gündemine taşıyan Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Ankara Ana Ulaşım Planı'na ilişkin 6 soru mecliste!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Ana Ulaşım Planı'nın hazırlanma sürecine ve Ankara'nın ulaşım ihtiyaçları meclis gündemin

antalya Ulaşım Ana Master Planı Haberi

antalya Ulaşım Ana Master Planı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Doç. Dr. Cem Oğuz, 1989 yılından bugüne kadar Antalya için 7 kez Ulaşım Ana Master Planı yapıldığını hatırlatarak, 8’nci plan için ihalenin yapıldığını ve belediye başkanları değiştikçe planların de değiştiğini söyledi. Antalya’da her üç kişiye bir otomobil düştüğüne de dikkat çeken Başkan Oğuz, bu yüzden kent trafiğinde sürekli sorunlar yaşandığını söyledi. Belediye Meclis gündemlerinin büyük bir bölümünün imar değişiklikleri olduğunun altını da çizen Başkan Oğuz, AVM gibi trafiğinde yoğunlaşacağı imar değişikliklerin de kent trafiğini sıkıntıya düşürdüğünü vurguladı.


ARAÇ YOĞUNLUĞU FAZLA

Kent içi trafik yoğunluğunun azaltılması için çevre yollarının yapılmasının şart olduğuna da değinen Başkan Oğuz, düzenlenen basın toplantısında, Antalya’nın ulaşımı, kavşaklar ve çevre yolları ile ilgili sorunları anlattı. Antalya’da 662 adet midibüs, 40 adet kırmızı otobüs,...