03 / 06 / 2024

antalya Ulupınar yolu son durum

antalya Ulupınar yolu son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in tarihi Ulupınar yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak kullandığı yol Antalya’ya yakışır hale getiriliyor.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Antalya Hal fiyatları açıklandı mı? Antalya Hali'nde sebze meyve ne kadar? 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 28 Ekim 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Halde patates, nar, şeftali, üzüm, soğan, salatalık ve diğer sebze meyve çeşitleri ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 diğer ürünler fiyat listesi...

Antalya Hal'inde nar 3 lira, patates 4 lira, patlıcan 5 lira, limon 8 lira! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 26 Ekim 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Halde nar 3 lira, patates 4 lira, patlıcan 5 lira, limon 8 lira fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 26 Ekim 2022 diğer ürünler fiyat listesi...

Antalya Hali'nde domates ve nar 3 lira, patates 3,5 lira! İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 18 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Domates ve nar 3 lira patates 3,5 lira fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Antalya Hali'nde diğer meyve, sebze çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 18 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Alanya'ya kesintisiz bisiklet yolu geliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden kesintisiz bisiklet yolu proje inşaatının ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Antalya'da protesto için yolu prefabrik evle kapattı!

Antalya Konyaaltı'nda bir vatandaş, tapulu arazisinden geçtiğini söylediği yolu prefabrik evle kapattı. 

Corona fırsatçıları Antalya Kekova Koyu’na 48 saatte villa yaptı!

Korona fırsatçıları Antalya'da Kekova Koyu’nda yolu olmayan koruma altındaki Üçağız'a 48 saatte villa yapmış...

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki 2.5 kilometrelik ray imalatı devam ederken, Meltem Katlı Kavşak çalışmalarında üst yapı imalatlarına başlandı.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

AYM'den Antalya kararı! Bulvar 61 yıl sonra mirasçıların!

Anayasa Mahkemesi, Antalya’da Dumlupınar Bulvarı olarak da bilinen otoyolun yanı sıra üzerinde tramvay inşaatı için çalışmalara başlanan arazinin mülkiyet ve tapu davasıyla ilgili karar verdi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

antalya Ulupınar yolu son durum Haberi

antalya Ulupınar yolu son durum


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, ilçelerde yıllardır hizmet görmeyen bölgelere hizmet yağdırıyor. Ekipler, hem doğuda hem de batıda yıllar içinde deforme olan artık kullanılamaz hale gelen yolları modernize ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile Kemer’in tarihi Ulupınar yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Yerli ve yabancı turistlerin yaz-kış uğrak yeri olan Ulupınar Mahallesi’nin 4 kilometrelik yolu kullanışlı bir yol haline getiriliyor. Üzerinde oldukça dik yokuşların ve virajların bulunması nedeniyle ekipler, sağlam ve standartlara uygun bir yol yapmak için titiz bir çalışma yürütüyor.  Sıcak asfalt hizmeti bölge halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. 

BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Uraz ve Ulupınar Mahalle Muhtarı Habip Altınkaya sıcak asfalt çalışmalarını...