16 / 05 / 2024

Antalya Varsak 2014 projeleri

Antalya Varsak 2014 projeleri

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesine tarım alanı probleminin çözümü, kat artışı, semt pazarı ve sağlık tesisi müjdesi verdi. Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Antalya Konyaaltı-Varsak tramvayı için çalışmalar başladı!

Antalya'da hayata geçirilecek olan Konyaaltı- Varsak tramvay hattı için görüşmelere başladı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Antalya Kepez'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kepez ilçesi, Varsak Mahallesi, 2957 ada 2 parselde yer alan 9 bin 924 metrekarelik arsayı 9 milyon 924 bin TL'ye icradan satıyor...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem'de Varsak-Otogar hattı hizmette!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, testlerin tamamlanmasıyla birlikte 3. Etap Raylı Sistem'de Varsak-Otogar hattını hizmete açtı.

Antalya 3. Etap raylı sistem hattında seferler başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Etap Raylı Sistem Hattı’nın Varsak-Otogar bölümünün 17 Mart’tan sonra yolculu seferlere başlayacağını açıkladı. 

Antalya Varsak-Otogar tramvay hattında test sürüşü yapıldı!

Varsak-Otogar hattındaki hafif raylı sistem tramvay hattı test sürüşüne katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Çok önemli bir proje. İnşallah kısa bir süre içinde de yine Kepezli ve Varsaklı hemşehrilerimiz bu raylı sistemi kullanmaya başlayacaklar" dedi...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

3. Aşama Raylı Sistem Projesi’nde Varsak-Otogar etabında deneme sürüşlerinin başladığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Mart ayında yolcu taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını büyük bir hızla tamamladığı Varsak-Otogar arasındaki 11 kilometrelik 3. Etap Hafif Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başlıyor.

Antalya 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hızla süren Varsak- Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi’nde dün itibariyle ray kaynak işlemine ve katener direk imalatına geçildi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem'de 7 gün 24 saat çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Varsak- Zerdalilik arasında yapımına başlanılan 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde çalışmalar 7 gün 24 saat devam ediyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde inşaat hızlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Varsak- Otogar arasındaki ilk etabı Aralık ayına bitirilmesi planlanan 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalarının daha da hızlandırılması için talimat verdi.

Antalya 3. etap raylı sistemde raylar döşeniyor!

Antalya’da Varsak-Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi’nde raylar döşeniyor. Projenin Varsak-Otogar arasındaki ilk etabının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Antalya Varsak 2014 projeleri Haberi

Antalya Varsak 2014 projeleri

Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Şelale Mahallesi Hasret, Altıntepe ile Hastel sitelerinin önündeki Atatürk Caddesi'nde ve Altıayak Mahallesi Arılar Caddesi'nde düzenlenen açık hava toplantılarına katıldı. Eşi Dr Ayşe Tütüncü'nün de eşlik ettiği toplantılarda konuşan Başkan Tütüncü, Varsak'ın, 35 yıllık belediyecilik tarihi boyunca almadığı hizmetleri, kendi dönemlerinde aldığını söyledi. 


"İnsanı mutlu bir Varsak meydana getirmek hayalimizdi." diyen Tütüncü, "Bu hayalimizi Varsaklılarla buluşturduk. Varsak'ı güzel bir yerleşim yeri haline getirdik. Bulvarların, asfaltın, parkların, kaldırımların, sosyal tesislerin, kamu yatırımlarının en güzelini Varsak'ta yaptık." ifadesini kullandı. 

İşte yapılan hizmetler Tütüncü, Varsak'ta yaptıkları hizmetlerle ilgili de şunları söyledi: "Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'ni açarak Varsak'ta kültür ve sanat etkinliklerini yapılabilir hale getirdik. Eski belediye binasını meslek edindirme kursu olarak düzenledik. 


Şimdi AKMEK Varsak Şubesi'nde...