16 / 05 / 2024

Antalya Varsak projeleri son durum

Antalya Varsak projeleri son durum

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesine tarım alanı probleminin çözümü, kat artışı, semt pazarı ve sağlık tesisi müjdesi verdi. Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor...

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Antalya Konyaaltı-Varsak tramvayı için çalışmalar başladı!

Antalya'da hayata geçirilecek olan Konyaaltı- Varsak tramvay hattı için görüşmelere başladı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Antalya Kepez'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kepez ilçesi, Varsak Mahallesi, 2957 ada 2 parselde yer alan 9 bin 924 metrekarelik arsayı 9 milyon 924 bin TL'ye icradan satıyor...

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem'de Varsak-Otogar hattı hizmette!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, testlerin tamamlanmasıyla birlikte 3. Etap Raylı Sistem'de Varsak-Otogar hattını hizmete açtı.

Antalya 3. Etap raylı sistem hattında seferler başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Etap Raylı Sistem Hattı’nın Varsak-Otogar bölümünün 17 Mart’tan sonra yolculu seferlere başlayacağını açıkladı. 

Antalya Varsak-Otogar tramvay hattında test sürüşü yapıldı!

Varsak-Otogar hattındaki hafif raylı sistem tramvay hattı test sürüşüne katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Çok önemli bir proje. İnşallah kısa bir süre içinde de yine Kepezli ve Varsaklı hemşehrilerimiz bu raylı sistemi kullanmaya başlayacaklar" dedi...

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Antalya Varsak projeleri son durum Haberi

Antalya Varsak projeleri son durum

Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Şelale Mahallesi Hasret, Altıntepe ile Hastel sitelerinin önündeki Atatürk Caddesi'nde ve Altıayak Mahallesi Arılar Caddesi'nde düzenlenen açık hava toplantılarına katıldı. Eşi Dr Ayşe Tütüncü'nün de eşlik ettiği toplantılarda konuşan Başkan Tütüncü, Varsak'ın, 35 yıllık belediyecilik tarihi boyunca almadığı hizmetleri, kendi dönemlerinde aldığını söyledi. 


"İnsanı mutlu bir Varsak meydana getirmek hayalimizdi." diyen Tütüncü, "Bu hayalimizi Varsaklılarla buluşturduk. Varsak'ı güzel bir yerleşim yeri haline getirdik. Bulvarların, asfaltın, parkların, kaldırımların, sosyal tesislerin, kamu yatırımlarının en güzelini Varsak'ta yaptık." ifadesini kullandı. 

İşte yapılan hizmetler Tütüncü, Varsak'ta yaptıkları hizmetlerle ilgili de şunları söyledi: "Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'ni açarak Varsak'ta kültür ve sanat etkinliklerini yapılabilir hale getirdik. Eski belediye binasını meslek edindirme kursu olarak düzenledik. 


Şimdi AKMEK Varsak Şubesi'nde...