03 / 05 / 2024

Antalya YAPEX Fuarı açıldı mı

Antalya YAPEX Fuarı açıldı mı

Antalya'da bu sene 25'incisi düzenlenen "Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı" açıldı.

Antalya 0,99 Konut Fuarı'na yoğun ilgi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, konut kredilerinde yaşanan indirim sonrasında 0,99 Konut Fuarı düzenledi. Fuarda vatandaşlar ile birebir görüşmeler yapıldı.

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da başlıyor!

Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

YAPEX Fuarı açıldı!

Antalya'da bu sene 25'incisi düzenlenen "Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı" açıldı.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı 4-7 Ekim'de!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Fuar 7 Ekim'e kadar devam edecek.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

Antalya YAPEX Fuarı açıldı mı Haberi

Antalya YAPEX Fuarı açıldı mı

Antalya'daki  Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı açıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya EXPO Center'da düzenlenen fuarın açılışında, kalkınmanın yerelde başladığını, artık belediyecilikte kavramların değiştiğini belirtti.

Yaklaşık 50 yılın belediyeciliğinde ideolojik belediyecilik olduğunu söyleyen Türel, eskiden belediyeciliğin tamamen farklı kavramlar için özellikle de istihdam ofisi gibi kullanıldığını söyledi. İdeolojik belediyecilik kavramı tarihteki yerini aldıktan sonra belediyeciliğin farklı kavramla tanıştığına değinen Türel, köylerden göçlerle birlikte altyapı belediyeciliğinin başladığını söyledi. Zamanla bunun da hedef kavramı arasından çıktığını ve sosyal belediyeciliğin başladığını belirten Türel, "İnsanımıza yardım öncelikli belediyecilik başladı. Belediyeler eksiksiz projeler üretiyor." diye konuştu.

Son olarak "vizyon belediyecilik" kavramının ortaya çıktığını sçyleyen Türel, geleneklere sahip çıkarak, modern ve çağdaş bilişim çağının gereklerini...