27 / 04 / 2024

Antalya yatırımları 2015

Antalya yatırımları 2015

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Gazipaşa’nın kanalizasyon ve içme suyu sorunlarını bir bir çözüyor. Birçok mahallede yapılan yüksek basınçlı sondaj sistemleriyle içme suyu sorunlarına kalıcı çözümler getiriliyor.

Yabancı yatırımcı Antalya’da rezidans projeleriyle ilgileniyor!

Antalya’nın yabancı yatırımcının da gözdesi haline dönüştüğünü belirten Emre Erol; “ Antalya, İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Türkiye’de en çok rezidans projelerinin yükseldiği dördüncü il olma özelliği taşıyor. " dedi.

Antalya'da 376 trilyonluk yatırımla 32 eser hizmete açıldı!

Seyhan Caddesi’nde gerçekleşen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine, “Sizleri en kalbi duygularımla; saygıyla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Antalya’nın tüm ilçelerindeki, mahallelerindeki, köylerindeki, yaylalarındaki kardeşleri

Menderes Türel: 1 yıl içinde 100 proje başlattık!

Antalya Dostlar Meclisi’nin konuğu olan Başkan Türel, “1 yıl içinde 100 projeyi başlattık, bitirdik ya da ihalesini yaptık. 3 güne bir proje sığdırmışız. İnanılır gibi değil. Bir yılı dolu dolu geçirdik” dedi

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2015’te görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Antalya'ya 20 milyon liralık yatırımla yüzme havuzu yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'ya 20 milyonluk kapalı yüzme havuzu yapmak İstediklerini söyleyerek, 20 milyon liralık kapalı havuz yapmak için ödenek hazır bekliyor, dedi...

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Antalya yatırımları 2015 Haberi

Antalya yatırımları 2015


İlçenin dört bir köşesinde faaliyetlerini sürdüren Gazipaşa ASAT Birimi, gerek kanalizasyon gerekse içme suyu hat döşeme çalışmalarıyla takdir topluyor. Son olarak İnceğiz Mahallesi’nde yüksek basınçlı sondaj kuyusu açan ASAT, 90 metrede suyu bulsa da daha verimli ve kaliteli suyu vatandaşlara ulaştırabilmek için 185 metreye indi. İnceğiz Mahallesi’ndeki tüm hanelerin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan çalışma sevinçle karşılandı. 


KALICI ÇÖZÜMLER GETİRİLDİ


ASAT’ın ilçede yürüttüğü sondaj çalışmaları bunlarla da sınırlı kalmadı. Karalar, Gökçebelen, Göçük ve Küçüklü mahallelerinde yapılan yüksek basınçlı sondaj çalışmalarıyla vatandaşların su sorunlarına kalıcı çözümler getirildi. Yine, Beyobası Mahallesi’ne bin metre, Korubaşı ve Hasdere mahalleleri arasına da 1500 metre içme suyu hattı döşendi. Gazipaşa’nın 11 merkez mahallesinde ise toplam 7 bin metre kanalizasyon hattı çalışması yapıldı.


100 YILLIK SU ÇİLESİ SON BULACAK


Yıllardır...