05 / 05 / 2024

antalya yazlık evleri

antalya yazlık evleri

Akdeniz'in önemli turizm bölgelerinden biri olan Antalya, denizi, doğası, palmiyelerin dizildiği bulvarları ve tarihi mekanlarıyla yerli ve yabancı turistlerin cazibe noktası bir kent. Antalya'dan ev bakanlar, Antalya yazlık evler 2013 listesine tıklayın.

Tatil için yazlık kiralamayı düşünenler dikkat! İşte bölge bölge yazlık kiraları!

Bu sene yazlık kiralamanın da bütçeleri oldukça zorlayacağı belirtiliyor. Bodrum'da aylık yazlık kiraları 40 bin ile 120 bin lira arasında değişirken, Antalya merkezde eşyalı dairelerin kiraları 55 bin liraya kadar yükseliyor.

Sur Yapı Antalya’da 4.500 TL kiradan daha ucuza taksitle yazlık! 

Sur Yapı Antalya'daki projesinde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Sur Yapı Antalya’da 4.500 lira kiradan daha ucuza taksitle yazlık satılıyor. 

Yazlık evlere zam yağdı!

Koronavirüs süreci boyunca yazlık evlere talep yükseldi. Ev fiyatları en çok Muğla, Aydın ve Antalya'da artış gösterdi...

Yazlık evler yatırımcısına kazandırdı! 

Son 4 yılda yazlık evlerin fiyatları yüzde 118'e varan oranlarda artış gösterdi. Yazlık fiyatları en çok Antalya Kaş'da arttı.  

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Yazlık ev alacakların gözde bölgeleri İzmir, Antalya ve Didim!

Yaz mevsiminin geç gelmesine rağmen yazlık bölgelerde hareketliliğin başladığına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, bu yıl en çok talep gören yazlık bölgeler arasında Antalya, Didim ve İzmir’in yer aldığını söyledi.

Hangi bölgeden yazlık alınmalı?

Tatil mevsiminin başlamasıyla şehirlerden kaçan insanlar, yazlık bölgelerine hücum etti. Son iki günde başta Balıkesir, İzmir, Antalya, Adana ve Muğla başta olmak üzere deniz ve yaylalarıyla öne çıkan şehirler yazlıkçıların akınına uğradı.

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyatları!

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyatları 397 bin 150 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 331 adet daireden oluşan projede daire tipleri 2+1.5'dan 6+1,5'a kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Günlük yazlık ev kiralama yasası!

Günlük yazlık ev kiralama hususunda bazı yasal düzenlemeler bulunuyor. 11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler için ruhsat alınması gerekiyor. İşte günlük yazlık ev kiralama yasası..

Yazlık alım satım vergisi 2015!

Yazlık ev devri için yine öncelikle ilgili tapu dairesinden veya bulunulan yerin tapu müdürlüğünden randevu alınması gerekiyor. İşlem için alım satım vergisi ödeniyor. Peki, yazlık alım satım vergisi 2015 ne kadar?

Yazlık ev emlak vergisi 2015!

Emlak vergisi, taşınmaz mal sahipleri tarafından yılın belli dönemlerinde belediyeye ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yazlık evin emlak vergisi olur mu? İşte yazlık ev emlak vergisi 2015..

Yazlık kiralayanları 15 bin müfettiş takibe alacak!

Türkiye’de 1.5 milyon yatak kapasitesine ulaşan kayıt dışı yazlık konut kiralamalarının peşine düşen Maliye, başta yabancılar olmak yazlığını kiralayanları 15 bin müfettişle takibe alacak.

Yazlık konutlar kayıt altına alınacak!

Tatil yörelerinde kayıt dışı kiralandığı için vergi kaybına neden olan ve bu yönüyle "turizmin kayıp hazinesi" olarak değerlendirilen yazlık konutların, kayıt altına alınması için çalışma başlatıldı.

antalya yazlık evleri Haberi

antalya yazlık evleri


Akdeniz Bölgesi'nin önemli turizm bölgelerinin başında gelen Antalya, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Akdeniz ikliminin hakim olduğu bölge, Batı Torosların güneyi ile Akdeniz arasında kalan konumuyla dikkat çekiyor. Kara, hava ve deniz ulaşımıyla erişimin mümkün olduğu Antalya; denizi, dünya çapında üne kavuşmuş kumsalları, doğası, mağaraları ve tarihi mekanlarıyla tam bir cazibe noktası. Siz de Antalya'nın bu güzelliklerinden yaz – kış yararlanmak istiyorsanız, aşağıdaki projelere bir göz atın. İşte Antalya yazlık evler 2013 listesi... 

 


Antalya Baykan Golf Villas

Antalya'nın Belek bölgesinde hayata geçirilen Baykan Golf Villas'ta 12 adet villa yer alıyor. 2 bin 448 metrekare alan...