09 / 05 / 2024

Antalya yeni çevre yolu

Antalya yeni çevre yolu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın dört bir yanında devam eden yatırım projelerini incelemeye devam ediyor. Başkan Türel, Kepez İlçesi’nde devam eden katlı kavşak, yol ve altyapı çalışmaları hakkında bilgi alarak, esnafı ziyaret etti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! İzmir'e YHT geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de yeni çevre yolu projesini de bitirdiklerini kaydederek, "Yüksek hızlı tren İzmir'e inşallah geliyor." diye konuştu.

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi resmen başlıyor. 357 yeni konutun yer aldığı proje 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak.

Antalya'da 4.2 şiddetinde deprem oldu! AFAD açıkladı: SON DAKİKA!

Antalya ve çevre illerde hissedilen büyük bir deprem oldu. AFAD söz konusu depremin şiddetini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Antalya'nın tek bir ilçesine 357 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya'da 357 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje Serik'te yükselecek.

Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor?

Yeni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Antalya'da evleri yanan vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangın sonrası açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın nedeniyle kullanılmamaz hale gelen konutlar için yeni evler inşa edileceğini açıkladı. 

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya'da kaçak yapılara geçit yok!

Antalya'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, uydudan bakılıp yapı kayıt belgeleri incelenen ve sıkı saha denetimleriyle tespit edilen kaçak yapılardan 2 bin 100 tanesi yıkıldı.

Moskova'da paralı yeni çevre yolu inşa edilecek!

Moskova Belediyesi, MKAD olarak bilinen çevre yolunun güney kısmına Solntsevo'dan Jeleznodorojnıy'e kadar uzanacak çevre yolu inşa edecek...

Antalya yeni çevre yolu Haberi

Antalya yeni çevre yolu


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Düden Katlı Kavşak, Altınova, Hal, Kırçiçeği, Muammer Aksoy, Ulubatlı Hasan, Fevzi Çakmak ve Göçerler caddelerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Türel’in Kepez İlçesi’ndeki yatırım incelemesindeki ilk durağı Antalya trafiğine köklü çözüm getirmesi amacıyla başlatılan Düden Katlı Kavşak inşaatı oldu. 


YENİ YOL SAYESİNDE ESNAFIN DA YÜZÜ GÜLECEK

Başkan Türel’in inceleme gezisine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı. Katlı kavşak çalışmalarına ilk kazmanın vurulduğu nokta olan Yeşilırmak Caddesi’nin kuzeyinde devam eden çalışmaları yerinde gören Başkan Türel, burada yetkililerden bilgi aldı. 

Başkan Türel, çalışmaları incelerken cadde üzerinde bulunan esnafı da ziyaret etti ve hayırlı işler dileğinde bulundu. Esnafla sohbet eden Başkan Türel, esnafın taleplerini...