05 / 05 / 2024

Antalya Yeşildere imar sorunu

Antalya Yeşildere imar sorunu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’ne yeni bir park kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum'dan İzmir Yeşildere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konak Yeşildere bölgesinde dönüşüme başlayacaklarını söyledi.

İzmir Damlacık'taki binalar ne olacak?

İzmir’in 8 bin 500 yıllık tarihinde önemli bir yeri olan Damlacık semti şu aralar perişan durumda. Konak-Yeşildere tüneli inşaatı sebebiyle kamulaştırılan semtteki binaların akıbeti merak ediliyor...

TOKİ Rize Yeşildere 178 konut ihalesi bugün!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Rize Muradiye 178 konut ihalesi yarın!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Rize'ye 178 yeni konut!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Antalya'da arazilerine imar izni verilmeyen arsa sahiplerinden protesto!

Antalya Konyaaltı'nda denize yakın 200 bin dönüm tapulu arsalarına imar izni alamayan bir grup arazi sahibi, sorumlu tuttukları Konyaaltı Belediyesini protesto etti

Antalya'da imar planı değiştirien araziye otel yapılacak iddiası!

İYİ Partili Bahşi, Antalya’daki arazinin imar planının bir anda değiştirildiğini belirtti ve “İptal kararı var, uymuyorlar” diye konuştu...

Antalya Yeşildere imar sorunu Haberi

Antalya Yeşildere imar sorunu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’nde 181 futbol sahası büyüklüğünde alanı kapsayan imar sorunun çözüldüğünü dile getirdi. Habertürk'te yer alan habere göre Yeşildere’nin kent hayatının önemli bir merkezi olacağını dile getiren Başkan Uysal, “Yeşildere Mahallesi’nin imar sorunun 25 yıldır süregelen bir süreçti. 27 ayrı ada parselini kapsayan 190 bin metrekare alana ilişkin imar çalışmalarında parselasyon dosyasının askı süreci Ağustos ayında tamamlandı. Aynı ay içinde dosya tescil işlemlerinin tamamlanması için parselasyon dosyalarını Kadastro Müdürlüğü’ne gönderdik. Kadastro Müdürlüğü de gerekli işlemleri tamamlayıp mahallelerimizin tapularına kavuşması için son durak olan Tapu Müdürlüğü’ne söz konusu dosyaları iletti. Burada da işlemlerin tamamlanması için son hızla çalışılıyor. Süreci çok yakından takip ediyoruz. Şunu çok ne ifade edebilirim, tapular artık basılma noktasında.”

Başta imar problemi olmak üzere Yeşildere’nin...