16 / 05 / 2024

antalyada elektrik kabloları yerin altına mı alınıyor

antalyada elektrik kabloları yerin altına mı alınıyor

Antakya kent merkezinde elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmaları sürüyor. Antakya Belediyesi kontrolünde devam eden çalışmalar çerçevesinde ekiplerin hazırlığına sahne olan son adres, Ürgen Paşa Mahallesi oldu.

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Antalya Demre'de elektrik kabloları yer altına alınıyor!

Antalya’nın Demre ilçesinde CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş. tarafından, tehlike ve kesinti yaşanmasına neden olan elektrik hatları yer altına alınmaya başladı.

Kağıthane'de elektrik hattında patlama!

Olay, Talatpaşa Mahallesi Alakoç Sokak'ta yaşandı. Yer altından geçen elektrik kablolarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrik ekiplerinin gelmesini bekledi.

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu!

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu geliyor.İngiltere, yaklaşık yatırım maliyeti 2 milyar euroyu bulacak bir kablolarla Norveç'ten elektrik ithal etmeye hazırlanıyor. Kabloların toplam uzunluğunun 600 kilometre olması bekleniyor.

Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı.

Antakya'da elektrik kabloları yer altına alınıyor!

Antakya kent merkezinde elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmaları sürüyor. Antakya Belediyesi kontrolünde devam eden çalışmalar çerçevesinde ekiplerin hazırlığına sahne olan son adres, Ürgen Paşa Mahallesi oldu.

Çorlu'da elektrik telleri yerin altına alınıyor!

TREDAŞ görevlileri elektrik direklerinde bulunan kabloları yerin altına alacaklarını belirtti. çalışmaları kısa bir şiire sonra sonlanacakken elektrik direklerinde bulunan kabloların yerin altına alınmasıyla çevrede güzel bir görüntü de oluşacak.

Ataşehir'deki trafo yangını nedeniyle bazı bölgelere bir süre elektrik verilemedi!

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde bulunan yeraltı kablolarının olduğu kısımda yangın çıkması sonucu İstanbul'un Anadolu yakasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşandı. Bölgeye saat 23.20 itibarıyla elektrik verilmeye başlandı...

Edirne'de yangın meydana geldi!

Edirne'de yangın meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Edirne Salarlı köyünde İlhami Apaydın'a ait ağılda ilk belirlemelere göre elektrik kablolarından yangın çıktı. Yangında, ağılda bulunan 140 küçükbaş hayvanın telef oluğu bildirildi.

Soyak Yenişehir Şelale Evleri'nde yangın çıktı!

Ümraniye' de oyuncu Berk Oktay'ın da oturduğu Soyak Yenişehir Şelale Evleri' nde dün yangın paniği yaşandı. Yangın, iddiaya göre apartman boşluğundaki elektrik kablolarının tutuşmasıyla çıktı...

İstiklal Caddesi’nde patlayan trafo polisi alarma geçirdi!

İstiklal Caddesi’ nde patlayan bir trafo, polisi ve itfaiyeyi alarma geçirdi. Patlamayla birlikte bir iş yerinin elektrik kabloları yanmaya başladı. İş yeri çalışanları gözyaşlarını tutamadı....

Bağcılar Çınarlı Mahallesi yenileniyor!

750 bin nüfusuyla İstanbul’un en büyük ilçesi olan Bağcılar Çınarlı Mahallesi'nde yenileme çalışmaları devam ediyor. Mahalle aralarında çirkin görüntüye sebep olan elektrik kabloları yer altına alınıyor...

antalyada elektrik kabloları yerin altına mı alınıyor Haberi

antalyada elektrik kabloları yerin altına mı alınıyor


Antakya kent merkezinde elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmaları sürüyor. Antakya Belediyesi kontrolünde devam eden çalışmalar çerçevesinde ekiplerin hazırlığına sahne olan son adres, Ürgen Paşa Mahallesi oldu. Ayşe Fitnat Hanım Caddesi üzerinde, Akkent Sitesi civarında gerçekleşen çalışmayı izleyen vatandaşlar, hem güvenlik hem de modern kent anlayışı adına yapılan bu çalışmayı desteklediklerini dile getirdiler. 

Antakya Belediyesi'nin, geçmişte başlatılan bu önemli çalışmaya kaldığı yerden devam ettirmesi sebebiyle yetkililere teşekkür eden bir vatandaş şöyle konuştu: "Kabloların yer altına alınması hem güvenlik sebebiyle çok önemli, ki kentimiz önemli bir deprem bölgesi ama modern kent yaşamı adına da önemli bir atılmış adım. 

Dileriz bu çalışmalar kentimizin her yerine götürülür ve Avrupa kentlerinde gördüğümüz manzaralar burada da yaşanır." 


Samandağ...