04 / 05 / 2024

antalyada hangi plajlar var

antalyada hangi plajlar var

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Kiracı kira sözleşmesini hangi hallerde feshedebilir?

Kira sözleşmesi, ev sahibi ile kiracısına birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Kiracı ve ev sahibi bazı haklı nedenler olmadan kira sözleşmesini feshedemiyor. Peki, kiracı kira sözleşmesini hangi hallerde feshedebilir?

İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü: Foça plajları mükemmel!

Yaz ayları geldi çattı, sıcaktan bunalanlar kendini plajlara attı. Bu noktada hergün ve her haftasonu binlerce kişinin denize girip serinlediği Ege kıyılarında, en temiz plajlar arasında Foça ve civarındaki plajların olduğu ifade ediliyor.

Hangi eşyalar haczedilebilir?

Alacaklının talebi doğrultusunda icra takibi işlemi başlatılabiliyor. Borçluya tebligat gönderiliyor ve bu tebligata uymak zorunda oluyor eğer uymazsa takip kesinleşiyor. Eve icra gelebiliyor. Eve gelen icra memurları hangi eşyalar haczedilebilir?

Eve hangi durumlarda icra gelir?

Borçlu borcunu geciktirir veya hiç ödemez ise alacaklı borcun tahsili için ne yapabilir? Alacaklı borcun tahsili için icra takibi talebinde bulunabilir mi? Eve hangi durumlarda icra gelir?

Çevre Bakanlığı'ndan Ölüdeniz ve Belcekız plajları açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında “Yılda 8 milyon getiren Ölüdeniz 2 milyon 690 liraya gitti, Ölüdeniz ve Belcekız plajları ihalesi tepki çekti” şeklinde beyanlar yer almıştır. İddialar üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

Kemer'deki plajların üçte biri halka açıldı!

Kemer Kaymakamlığı’nın talimatıyla ilçe merkezinde özel işletmeler tarafından işletilen plajların üçte birlik bölümü vatandaşların kullanımına açıldı. Sahillere uyarı tabelası koyan kaymakamlık, Ayışığı Plajı’nda denetim yaptı.

Kamulaştırma hangi hallerde yapılır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malların, Devlet ve kamu tüze lkişilerince kamulaştırılabiliyor. Peki, kamulaştırma hangi hallerde yapılır?

Belcekız ve Ölüdeniz plajlarının ihalesi durduruldu!

Fethiye İlçesi'nde, yılda yaklaşık 8 milyon lira gelir getirdiği açıklanan dünyaca ünlü Ölüdeniz ile Belcekız plajlarının 2 milyon 690 bin liraya ihale edilmesi üzerine yapılan itiraz sonucunda mahkeme, ihaleyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi...

Ölüdeniz ile Belcekız plajlarının ihalesi durduruldu!

Fethiye İlçesi'nde, yılda yaklaşık 8 milyon lira gelir getirdiği açıklanan dünyaca ünlü Ölüdeniz ile Belcekız plajlarının 2 milyon 690 bin liraya ihale edilmesi üzerine yapılan itiraz sonucunda mahkeme, ihaleyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi...

Ölüdeniz ile Belcekız plajları ihalesinin iptali için imza kampanyası başlatıldı!

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde, yılda yaklaşık 8 milyon lira gelir getirdiği açıklanan dünyaca ünlü Ölüdeniz ile Belcekız plajlarının, yıllık 2 milyon 690 bin liraya özel bir şirkete verilmesi tepkilere neden oldu...

Kira artışında hangi enflasyon oranı alınır?

Kira bedelinde yapılacak yıllık zam, 6098 sayılı Borçlar Kanunu ile enflasyon oranlarına bağlanıyor. Peki, kira artışında hangi enflasyon oranı alınır? Kira artışı hesabı nasıl yapılır?

Ölüdeniz ve Belcekız plajlarının özel bir şirkete verilmesi tepki çekti!

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde, yılda yaklaşık 8 milyon lira gelir getirdiği açıklanan dünyaca ünlü Ölüdeniz ile Belcekız plajlarının, yıllık 2 milyon 690 bin liraya özel bir şirkete verilmesi tepkilere neden oldu.

Ölüdeniz plajlarının özel şirkete devri tartışma yarattı!

Dünyaca ünlü Ölüdeniz plajlarının özel şirkete devri tartışma yarattı. Yılda ortalama 8 milyon lira gelir getiren Ölüdeniz ve Belcekız plajlarının yıllık 2.6 milyon liraya ihale edildiği belirlendi. İhaleye karşı imza kampanyası başlatıldı.

antalyada hangi plajlar var Haberi

antalyada hangi plajlar var

Turizm cenneti Antalya'nın sahilleri, 1 Haziran'da yaz sezonunu açıyor. Hazırlık çalışmaları son aşamaya gelen Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kadınlar Plajı, Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı ve Beldibi Atatürk Parkı Plajı, yerli ve yabancı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.


KADINLAR PLAJI HAZIR

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in göreve gelir gelmez pozitif ayrımcılık yaparak hizmete açtığı Kadınlar Plajı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Kadınların gün boyu rahatlıkla zaman geçirebilecekleri alanda plaj bölümü, market, pastane, restoran ve hamam üniteleri bakımdan geçirildi. 08.00-19.00 saatleri arasında kadınların ücretsiz olarak kullanabileceği 1100 adet şezlong konuldu. Romatizma hastası olan yaşlılar için ince kum havuzu oluşturuldu.


SARISU'DA İŞLEM TAMAM

Yılda 1 milyon kişinin ziyaret ettiği Sarısu Mesire alanı da yaz sezonuna hazırlandı. Mavi bayraklı bir plaj olan Sarısu Mesire alanında şezlong...